Bezoek ook de websites van onze andere Oesterdam labels:

logo Oesterdam
logo Oesterdam/horeca
logo Oesterdam/marina
logo Oesterdam/events
logo Oesterdam/resort
logo Oesterdam/verkoop
De luxe van alles op 1 locatie

Een inspirerende en unieke omgeving voor jouw event.

Waar bent u naar opzoek?
Ik ben op zoek naar:
Zoek
Zakelijke evenementen Tholen - Zeeland

 

Oesterdam Events kan je helpen om een geslaagd evenement te organiseren. Met onze deskundigheid, ervaring in diverse evenementen in Tholen en jouw enthousiasme zijn de eerste stappen al gezet. De Marina Beachclub zorgt voor een streling van alle zintuigen. Onze keukenbrigade verzorgt met passie het culinaire deel en de rest van het team geeft iedere gast een welkom gevoel. De schitterende ligging is een lust voor het oog. Met al deze ingrediënten kan het niet anders dan een geslaagd evenement worden. 

Neem vrijblijvend contact met ons op over de vele mogelijkheden bij Oesterdam. Of het nu gaat om een vergadering, congres, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje of een ander event, wij denken graag met je mee.

 

 

 

 

Events & meetings

De Marina Beachclub beschikt over een trendy restaurant, bar, businessrooms, eventrooms, receptie, 34 luxe hotelsuites, full service jachthaven en een wellness area. Onze Marina Beachclub is het ideale decor voor zakelijke evenementen in Tholen - Zeeland. Zoals bijvoorbeeld een;

Oesterdam biedt in totaal 10 unieke ruimtes aan voor de meest uiteenlopende zakelijke evenementen. Combineer uw bezoek met een horeca arrangement zoals een street-food festival, sit-down dinner of een op maat gemaakt programma.

Borrels & Feestelijkheden

Voor een borrel, bedrijfsfeest of een groepsactiviteit in Zeeland ben je bij Oesterdam aan het juiste adres. Alle faciliteiten zijn aanwezig om er de ervaring compleet te maken.

Combineer met een van onze 50 (outdoor) activiteiten voor een complete dag uit. 

Combineer met een horeca arrangement

De keukenbrigade verzorgt met passie een culinair arrangement. 
Van A la carte, tot een 3,4 of 5-gangen diner, walking dinner, streetfood festival, of BBQ. De mogelijkheden zijn groots en divers.
 

Vergader arrangement
€ 37.50 p.p.
Vanaf 10
Meer informatie
Sit-down dinner
€ 37.00 p.p.
vanaf 16
Meer informatie
Fine dining
€ 37.00 p.p.
vanaf 2
Meer informatie
BBQ
€ 40.00 p.p.
vanaf 25
Meer informatie
Fingerfood
€ 3.50
vanaf 10
Meer informatie
Streetfood
€ 8.50
vanaf 50
Meer informatie
een zekere keuze

De kwaliteiten van Oesterdam evenementenlocatie Zeeland:

  • Adembenemend zicht | Vanuit iedere ruimte kijk u uit over het water, het perfecte decor voor elk evenement.
  • Eenvoudig te bereiken | Oesterdam ligt op de grens van Zuid-Holland, Noord-Brabant, België en natuurlijk Zeeland.
  • Alles op één locatie | met één aanspreekpunt. (Eventmanager)
  • Meer dan 18 jaar ervaring | Al jaren organiseert Oesterdam exclusieve onvergetelijke events

Vraag de brochure aan

Direct een compleet overzicht van alle arrangementen in je mail ontvangen? Dat kan. Wij bieden een gratis brochure aan waar je direct alle mogelijkheden voor evenementen in Tholen kunt zien. Inclusief prijzen en combinaties. 

Unieke evenementenlocatie in Zeeland

Zoek je een unieke locatie voor je evenement tussen België en de Randstad of gewoon een inspirerende omgeving? Of het nu om een één- of meerdaags evenement gaat, wij organiseren het graag mét en vóór jou. Met oprecht gastheerschap en oog voor detail maken wij het evenement tot een succes. Geniet tijdens het event van het uitzicht over het gehele resort en ervaar de rust en ruimte die deze locatie je geeft. 
 

Voor ieder gezelschap een passende zaal

Of het nu gaat om gezelschappen van 250 personen, een kleine groep van 25 personen of een nog kleiner gezelschap van 10 personen, Oesterdam heeft voor ieder event een passende zaal. De bijzondere feestlocatie, vergaderlocatie, of evenementenlocatie in Tholen - Zeeland ligt op een unieke plek. Hier vindt men alles wat men nodig heeft om er een geslaagd evenement van te maken.
 

De luxe van alles op 1 locatie

Het voordeel van evenementen bij Oesterdam - Tholen is het totaalconcept: behalve dat je de keus hebt uit meer dan 50 activiteiten is het ook mogelijk om deze activiteiten te combineren met horeca arrangementen of zelfs een overnachting.
Een activiteit moet natuurlijk vooral voor de groep een onvergetelijke beleving zijn. Met onze kennis en ervaring kunnen we de organisatie bijstaan in een arrangement dat volledig op maat samengesteld is, zodat het precies past bij het budget en het doel van het uitje.

 
Locatie

Oesterdam ligt op de grens van Zuid-Holland, Noord-Brabant, België en natuurlijk Zeeland.
 
Gelegen in de rustige omgeving van Tholen biedt Oesterdam een inspirerende en unieke omgeving voor jouw event. Omgeven door natuur en water ervaren de gasten een luxe vakantiegevoel. Optimaal te bereiken vanuit de richtingen Antwerpen, Rotterdam en Breda en voorzien van ruime parkeergelegenheid voor de bezoekers en organisatie. De centrale parkeerplaats beschikt ook over laadpalen voor elektrische voertuigen.