afm melding

Bezoek ook de websites van onze andere Oesterdam labels:

logo Oesterdam
logo Oesterdam/horeca
logo Oesterdam/marina
logo Oesterdam/events
logo Oesterdam/resort

Uw eigen vakantievilla op Oesterdam!

Financiële ondersteuning

Als verhuurder of gebruiker van uw recreatiewoning op Oesterdam is het genieten en plezier hebben als het financieel goed geregeld is. Soeverein IFS draagt daar graag aan bij, zeker in dit bijzondere project. Wij zijn een jong bedrijf met decennia aan ervaring op het vlak van hypotheken en overige financiële advisering, met als bijzondere specialisatie de advisering rond en de bemiddeling voor de financiering van recreatiewoningen. Zowel de particuliere klant als de ondernemer voorzien wij van een passende dienstverlening.

Een scherp rentetarief en goede voorwaarden maken hier onderdeel van uit. Met betrekking tot Oesterdam zal naast de eerdergenoemde aspecten onze toegevoegde waarde vooral blijken uit korte doorlooptijden m.b.t. de haalbaarheid van uw financieringsbehoefte.

Concreet: binnen drie werkdagen kunnen we duidelijk maken of gevraagde financiering haalbaar is. Waarbij de volledigheid van de te beoordelen stukken een randvoorwaarde is. Snel duidelijkheid voor alle partijen dus!

We voldoen aan alle door de AFM gestelde eisen. Alle medewerkers van Soeverein BV zijn gekwalificeerd en worden permanent opgeleid.

Rob Boonen, Peter Hendriks en Ron Weyzen - Soeverein ifs - www.soeverein-ifs.eu
 

Unieke kans om te investeren in recreatief vastgoed.


Als u overweegt een vakantievilla aan te kopen is het van belang te weten welke fiscale gevolgen hierbij van belang zijn. Van Boekel accountants en adviseurs adviseert u hier graag over! Afhankelijk van uw wens tot recreëren of beleggen zijn verschillende fiscale aandachtspunten van belang die invloed hebben op het te behalen rendement. Wij gaan hierbij uit van de aanschaf van een vakantievilla van een in Nederland wonende particulier.


Inkomstenbelasting

In beginsel wordt het bezit van een vakantievilla in de inkomstenbelasting belast in box 3. Dit wil zeggen dat de huuropbrengsten en eventuele verkoopwinsten onbelast blijven en dat enkel de waarde van de vakantievilla – verminderd met de eventuele financiering – wordt belast tegen een forfaitair rendement afhankelijk van de hoogte van uw totale vermogen.


Omzetbelasting

Afhankelijk van het gebruik – eigen gebruik/verhuur aan derden – kan worden verzocht om (gedeeltelijke) teruggaaf van de in rekening gebrachte btw bij aanschaf van zowel de grond, de (kosten van de bouw van de) vakantievilla en de inventaris. De verhuur van de vakantievilla aan derden is in beginsel belast met 6% btw waarbij in sommige gevallen gebruik kan worden gemaakt van de zogeheten kleine ondernemersregeling op grond waarvan jaarlijks € 1.345 kan worden bespaard. Voor investeerders die woonachtig zijn buiten Nederland gelden in beginsel dezelfde fiscale aandachtspunten.

Bent u voornemens de vakantievilla op Oesterdam vanuit uw B.V. aan te schaffen, ook dan adviseren wij u graag!

Joris Verhoof en Frank Jacobs - Van Boekel accountants en adviseurs