afm melding

Bezoek ook de websites van onze andere Oesterdam labels:

logo Oesterdam
logo Oesterdam/horeca
logo Oesterdam/marina
logo Oesterdam/events
logo Oesterdam/resort

Oesterdam Resort Tholen
als locatie voor uw tweede woning


 


Op zoek naar een unieke locatie voor uw vakantiewoning tussen België en de Randstad of gewoon een inspirerende omgeving? 


Gelegen in de rustige omgeving van Tholen biedt Oesterdam een inspirerende en unieke omgeving. Omgeven door natuur en water ervaart u een luxe vakantiegevoel. Optimaal te bereiken vanuit de richtingen Antwerpen, Rotterdam en Breda en voorzien van ruime parkeergelegenheid, zowel bij de woning als op het algemene parkeerterrein.

Oesterdam Resort

Wie op zoek is naar rust en ruimte te midden van de natuur vindt dat op dit luxe resort met prachtige voorzieningen en bijzondere accommodaties. Door de jaren heen is Oesterdam uitgegroeid tot een volwaardig resort waar villa's staan mede ontworpen door Nederlandse ontwerper Piet Boon. 
Het resort beschikt over unieke villa's aan het water of aan de bosrand en smaakvol ingerichte suites met ieder een prachtig uitzicht over het Zoommeer, de Oosterschelde, de jachthaven of het resort. De unieke ligging, het omringende water en de stijlvol ingerichte ruimtes maken Oesterdam Resort extra bijzonder. 

Oesterdam Hotel

De prachtige 2-persoons en 4-persoons resort suites zijn modern en stijlvol ingericht en bieden een prachtig uitzicht op het water. Hotelgasten genietent van de extra services, want een hotelverblijf is inclusief gebruik van de wellness faciliteiten. De Oesterdam Suites Royal voor 2 of 4 personen bieden nog nét dat beetje extra ruimte.

Marina Beachclub

Het decor van de Oesterdam Marina Beachclub is adembenemend. De ruime en stijlvolle hotspot van Zeeland, waar food & drinks gecombineerd worden met het ultieme relaxgevoel, beschikt over een uniek à la carte restaurant pal aan het water. Wees welkom
in het heerlijkste restaurant op het mooiste plekje van Zeeland. Onze kaart biedt u tal van vis- en vlees gerechten, wisselende seizoensgerechten en lokale specialiteiten. Laat u verrassen door onze keukenbrigade en geniet binnen, op het royale buitenterras of op het cabanastrand.

Naast de trendy Dining & Lounge beschikt de Marina Beachclub ook over businessrooms, een eventroom, 34 luxe suites, een jachthaven en een wellness area.  

Oesterdam Marina

Oesterdam Marina is een full service marina, met andere woorden: alles is mogelijk voor u en uw boot. De moderne jachthaven is voorzien van alle watersport gemakken zodat u niets anders kan als optimaal genieten van uw boot. Op onze werf is alles mogelijk op het gebied van reiniging, onderhoud en reparatie, maar ook zomer- en winterstalling is mogelijk!