afm melding

Bezoek ook de websites van onze andere Oesterdam labels:

logo Oesterdam
logo Oesterdam/horeca
logo Oesterdam/marina
logo Oesterdam/events
logo Oesterdam/resort

Hotelappartement 4 persoons comfort


Luxueuze hotelappartementen in de Marina Beachclub op Resort Oesterdam.
Verzonken in het Zeeuwse landschap worden er 34 unieke hotelappartementen gerealiseerd. In het ontwerp is rekening gehouden met duurzame materialen en unieke vormgeving. Met oog voor detail en comfort stralen de appartementen pure luxe uit. In het centrumgebouw worden de hotelappartementen voor vier personen en hotelappartementen voor twee personen gerealiseerd met elk zijn eigen unieke uitzicht en karakteristieke eigenschappen.

De combinatie van eigen grond, duurzame ontwikkeling en een uitstekend rendement zorgen voor de juiste voorwaarden van een waardevaste investering. De appartementen maken onderdeel uit van het compleet nieuwe centrumvoorziening met o.a. wellness-faciliteiten, à la carte restaurant en meer. 

Wilt u ook de andere opties bekijken? Zie ons overzicht van al onze hotelappartementen.
  • Op de 1e en 2e verdieping
  • 7 types beschikbaar
  • Vanaf 51 m² tot 70 m²

 

Impressie

Plattegrond

Het ultieme Oesterdam gevoel

Wie Zeeland zegt, zegt rust en ruimte. Oesterdam is gelegen op het eiland Tholen, hét eiland waar u en het hele gezin kan genieten van een welverdiend weekendje weg of een heerlijke vakantie. Vanaf resort Oesterdam kunnen gasten genieten van een diversiteit aan watersporten zoals duiken en surfen. Gelegen aan het Zoommeer met een directe verbinding aan de Oosterschelde is dit een zeer divers vaargebied. De verschillende wandel- en fietsroutes voeren u langs de pareltjes van het eiland.

Geniet tevens van onze Marina Beachclub. een aanwinst voor de gehele omgeving waarbij iedereen kan genieten van de heerlijke ontspannen uitstraling, uniek uitzicht en uitdagende culinaire gerechten binnen de Dining&Lounge. Het gehele jaar gaan onze gasten hier het vakantiegevoel vinden.


Heeft u interesse in dit appartement?

Neem dan vrijblijvend contact op met ons verkoopteam

Ik heb interesse in dit appartement (4 persoons comfort)