Bezoek ook de websites van onze andere Oesterdam labels:

logo Oesterdam
logo Oesterdam/horeca
logo Oesterdam/marina
logo Oesterdam/events
logo Oesterdam/resort
logo Oesterdam/verkoop
Welkom bij Oesterdam Dining&Lounge

Reserveer uw tafel

Wij raden u aan tijdig een reservering te maken. In verband met de beschikbaarheid en het maximumaantal gasten is inloop niet altijd mogelijk.

Online kunt u een reservering maken tot 10.00 uur voor dezelfde dag.
Wilt u een last-minute reservering maken? Neem hiervoor telefonisch contact met ons op.

Ons restaurant is dagelijks geopend tussen 08.00 en 22.00 uur voor ontbijt, lunch, borrel en diner. De keuken is van zondag t/m donderdag geopend tot 20.00 uur en op vrijdag en zaterdag tot 21.00 uur. Voor alle bezoeken is een reservering vooraf noodzakelijk en dit kun u hieronder in orde maken. 

Graag bijzonderheden en allergieën vermelden in het opmerkingenveld later in de reservering.

 

Om uw boeking compleet te maken vragen wij uw aandacht voor de volgende punten:

  • Indien u voor dezelfde dag wilt reserveren, kunt u uitsluitend telefonisch contact op te nemen. Voor andere dagen kunt u eenvoudig gebruik maken van het reserveringsformulier.
  • Het kan zijn dat u online een bepaalde tijd niet meer kan reserveren, dit moment is dan volledig vol geboekt. Wellicht is dan een shift eerder of later wel beschikbaar voor het maken van de gewenste reservering.
  • Wij streven naar een gezonde omgeving voor zowel onze gasten als onze collega's. Wij hebben daarom een rookvrij terras. We hebben twee rookzones die op loopafstand zijn van het terras.
  • Geniet van het heerlijke vakantiegevoel, dit mag uiteraard in vrijetijdskleding. Echter is het niet wenselijk om (water)sportkleding te dragen. Denk hierbij aan wetsuits, hardloopkleding en wielrenoutfit.
  • Huisdieren zijn niet toegestaan in het hoofdgebouw en in het restaurant.
  • Er is een kiss&ride waarbij het mogelijk is om minder valide mensen recht voor de deur af te zetten.