Bezoek ook de websites van onze andere Oesterdam labels:

logo Oesterdam
logo Oesterdam/horeca
logo Oesterdam/marina
logo Oesterdam/events
logo Oesterdam/resort
logo Oesterdam/verkoop
Geniet van één van onze arrangementen

Op zoek naar een gezellige locatie voor jouw volgende High-Tea, Borrel of 3-4-5-gangen diner in Zeeland om van te genieten met familie, vrienden of vriendinnen? Reserveer dan nu jouw volgende uitje bij Oesterdam. Oesterdam is een unieke locatie, prachtig gelegen aan het Zoommeer en de Oosterschelde en biedt panoramisch uitzicht over het water. Laat u lekker verwennen en geniet van een van de smakelijke arrangementen die Oesterdam Dining & Lounge u te bieden heeft. Geniet het hele jaar door van onze Oesterdam arrangementen geschikt voor kleine en grote gezelschappen.
Dining & Lounge arrangementen

Al onze gerechten komen uit eigen keuken. Geïnspireerd op de traditionele recepten maken onze chefs de lekkerste zoete en hartige delicatessen. Van soepen, salades, scones & pies tot luxe borrelhapjes, alles is homemade.

High Tea & Wellness Arrangement
Vanaf € 27.50
vanaf 2

Geniet van een heerlijke High Tea in combinatie met Wellness

Meer informatie
Oesterdam Menu
Vanaf € 44.00
vanaf 2

Oesterdam Menu

Meer informatie
Oesterdam Breakfast
Vanaf € 19.50
vanaf 2

Uitgebreid ontbijtbuffet

Meer informatie
Oesterdam specials

Oesterdam specials zijn speciale, vaak tijdelijke, arrangementen of combinaties van resort- en horecaservices. Klik op een van de specials voor meer informatie over de looptijd en reserveringsmogelijkheden.

Agenda
Oesterdam Dining & Lounge is 7 dagen per week geopend voor ontbijt, lunch, diner of borrel. Daarnaast zijn er ook elke maand diverse speciale events. Mis het niet en meld je nu aan. Via het formulier kun je aangeven bij welk evenement je aanwezig wilt zijn.
 
Er zijn op dit moment geen evenementen gepland
 
Oesterjam

Het begin van een fantastisch weekend. Samen sluiten we de week af onder het genot van borrels & bites. Houd deze pagina in de gaten voor de volgende editie!