Bezoek ook de websites van onze andere Oesterdam labels:

logo Oesterdam
logo Oesterdam/horeca
logo Oesterdam/marina
logo Oesterdam/events
logo Oesterdam/resort
logo Oesterdam/verkoop
Blijf genieten!


The place to be voor uw lunch, diner of zakelijk event.

Direct reserveren
Eten aan het strand Zeeland

Oesterdam is de ruime en trendy ingerichte hotspot van Zeeland, waar food & drinks gecombineerd worden met het ultieme relaxgevoel. Het decor van de Marina Beachclub is adembenemend. De beachclub beschikt over een uniek à la carte restaurant, Oesterdam Dining & Lounge, pal aan het water en het resortstrand en er is ook een snackbar/frituur aanwezig.

 

 

Restaurant aan het water

Het jaar rond bieden wij seizoensgebonden menu's met lokale specialiteiten. Laat u verrassen door onze keukenbrigade en geniet!

?Eten aan het strand in Zeeland smaakt zoveel lekkerder!

Private dining

Sommige gelegenheden vragen om een sfeervolle intieme setting, maar wel in aangename entourage. Een diner in besloten kring in een stijlvolle trendy entourage is dan de juiste optie.

Horeca arrangementen

Laat u lekker verwennen en geniet van een van de smakelijke arrangementen die Oesterdam Dining & Lounge u biedt. 

Geniet het hele jaar door van onze Oesterdam arrangementen geschikt voor kleine en grote gezelschappen.

  • Oesterdam Breakfast
  • Oesterdam 3, 4 of 5-gangen diner

Neem ook eens een kijkje bij onze specials. dit zijn speciale, vaak tijdelijke, arrangementen of combinaties van resort en horeca services.

Haute Friture

Lekkere trek of geen zin om zelf te koken? In de Oesterdam Haute Friture bereiden we heerlijke verse friet met luxe toppings, snacks en homemade burgers. Om mee te nemen of ter plaatse op te eten bij een prachtig uitzicht. 

Bruiloft aan het water

Dromen jullie er van om te trouwen bij Oesterdam? Op het strand aan het water in Zeeland is Oesterdam dé hotspot om te trouwen. Met een diversiteit aan faciliteiten is het mogelijk om werkelijk alles op één locatie te plannen.

Op zoek naar een mooie plek om te eten aan het strand in Zeeland?
Door de magie van het omringende water is een bezoek aan Oesterdam Dining & Lounge een waanzinnige ervaring. Onze kaart biedt u tal van vis- en vleesgerechten, wisselende seizoensgerechten en lokale specialiteiten. Wat is er nou fijner dan na een dag aan het strand in Zeeland lekker uit eten te gaan? Oesterdam is een stijlvolle locatie met prachtig uitzicht over het water. Geniet van al het lekkers uit de Zeeuwse culinaire keuken! Liefhebbers van vis kunnen hier hun hart ophalen met diverse vis specialiteiten. En ook oesters mogen uiteraard niet ontbreken!
 

Heerlijk Loungen aan het strand in Zeeland
Bij de Oesterdam Marina Beachclub Geniet van een hapje en drankje in een stijlvolle ambiance met het gevoel even helemaal weg te zijn uit het dagelijkse drukke leven. Laat u verrassen door onze keukenbrigade en geniet binnen, op het royale buitenterras of op het cabanastrand.