Bezoek ook de websites van onze andere Oesterdam labels:

logo Oesterdam
logo Oesterdam/horeca
logo Oesterdam/marina
logo Oesterdam/events
logo Oesterdam/resort
logo Oesterdam/verkoop
Bijzonder overnachten Zeeland

Wie op zoek is naar rust, ruimte, natuur en luxe vindt dat allemaal op dit luxe resort in Zeeland. Onbezorgd genieten en compleet ontspannen in het schitterende Zeeuwse landschap. Bijzonder overnachten in Zeeland kan in de unieke villa’s aan, of met zicht over het water en in de luxe hotelsuites.
Oesterdam resort is eenvoudig te bereiken vanuit Zuid-Holland, Noord-Brabant, België en natuurlijk Zeeland. Aan één zijde kijkt u over de jachthaven en het Zoommeer en aan de andere zijde over het resort en de Oosterschelde. De unieke ligging, het omringende water en de stijlvol ingerichte ruimtes maken Oesterdam Resort extra bijzonder. 
Overnachten bij Oesterdam

Een verblijf bij Oesterdam betekent puur genieten voor de reiziger in Zeeland die van kwaliteit en luxe houdt. Overnachten is mogelijk in één van de 34 luxe resort suites of ruime 4- tot 16 persoons villa's

  • Allemaal met unieke zichtlijnen over het water
  • Wellness faciliteiten
  • Suites bevinden zich in de Marina Beachclub
  • Mogelijkheid voor verblijf van grote gezelschappen in de villa's

Hotel Suites

In totaal bieden wij 34 prachtige 2-persoons en 4-persoons resort suites. De Oesterdam Suite Royal voor 2 of 4 personen biedt nog meer ruimte. De 2-persoons suites bieden een kingsize bed voor een heerlijke nachtrust, een regendouche en een ligbad voor ultieme ontspanning, een apart toilet en een minibar. De 4-persoons suites zijn ook geschikt voor families. Deze suites bestaan uit een kamer met een luxe kingsize bed en een afgesloten slaapkamer met twee 1-persoons boxspringbedden. Een verblijf in de luxe suites is inclusief gebruik van de wellness faciliteiten.

Faciliteiten

De centrale Marina Beachclub beschikt over een restaurant met royaal buitenterras, lounge/bar, frituur/snackbar, receptie, fietsverhuur, vergaderruimtes, sanitaire voorzieningen voor de jachthaven, kantoren en een wellness area. Tijdens een verblijf kunnen watersportliefhebbers hun hart ophalen. Ook een eigen boot meenemen is geen probleem. De full-service jachthaven is zeer modern en voorzien van alle gemakken. Op het cabana strand kunnen gasten ligbedden of cabana’s huren en via de receptie is het mogelijk om fietsen, kano’s of boten te huren.