Bezoek ook de websites van onze andere Oesterdam labels:

logo Oesterdam
logo Oesterdam/horeca
logo Oesterdam/marina
logo Oesterdam/events
logo Oesterdam/resort
logo Oesterdam/verkoop

Informatie betreffende het Coronavirus

We begrijpen dat u veel vragen heeft rondom de huidige situatie. Onderstaand hopen wij antwoord te geven op de meest gestelde vragen rondom het Coronavirus.

Mocht uw vraag hier niet tussen staan verzoeken we uw vraag te stellen aan onze receptie, emailadres: receptie@oesterdam.nl

In verband met onze maatregelen is het mogelijk dat sommige faciliteiten of services tijdelijk niet (volledig) beschikbaar zijn voor onze gasten.
Via onze websites en aankomst e-mails houden wij u hier over op de hoogte. Voor vragen over de beschikbaarheid van onze faciliteiten en services kunt u altijd contact opnemen met onze receptie. 
 
 

Uw en onze gezondheid staan voorop

Oesterdam houdt de ontwikkelingen omtrent het Coronavirus en de richtlijnen van de Nederlandse overheid en regelgeving vanuit de veiligheidsregio Zeeland scherp in de gaten. Wij volgen de regelgeving vanuit de veiligheidsregio Zeeland. Oesterdam is op grond van de noodverordening van de Veiligheidsregio Zeeland beperkt geopend.

In hoeverre de regelgeving betrekking heeft op de diensten van Oesterdam leest u op de website van de veiligheidsregio. Via onderstaande button vindt u meer informatie en veelgestelde vragen.

Welke veranderingen zijn er voor de Oesterdam.
Oesterdam volgt de richtlijnen van de Nederlandse overheid. Deze richtlijnen hebben gevolgen voor onze faciliteiten en diensten. Onderstaand een overzicht van onze aanpassingen.

Receptie
onze receptie weer dagelijks geopend.
Per mail zijn wij bereikbaar via receptie@oesterdam.nl

Dining & Lounge
Het restaurant incl. terras is weer geopend. Een bezoek aan het restaurant is uitsluitend op reservering mogelijk. Reserveer hier

Hotel
Ons resort is weer deels geopend, voor alle actuele informatie kunt u terecht op Zeelandveilig onder kop 2, "Toerisme"

Resort
Ons resort is weer deels geopend, voor alle actuele informatie kunt u terecht op Zeelandveilig onder kop 2, "Toerisme".

Wellness
Goed nieuws voor onze hotelgasten! Vanaf nu is het weer mogelijk om tijdens uw verblijf gebruik te maken van de wellness. 
Tijd voor een welverdiende massage? Ook dat is weer mogelijk!* .

Voor een zo verantwoord en veilig mogelijk gebruik is er een maximaal aantal gasten tegelijk toegestaan in de wellness. Daarnaast dient iedereen zich te houden aan 1,5 meter afstand tot elkaar. 
 * Voor vragen over de massage mogelijkheden en beschikbaarheid vragen wij u contact op te nemen met onze receptie

Helaas is het voor Villa gasten momenteel nog niet mogelijk om gebruik te maken van de wellness


Events
Onze activiteiten locatie is geopend, met onze activiteiten houden wij rekening met de richtlijnen.