Bezoek ook de websites van onze andere Oesterdam labels:

logo Oesterdam
logo Oesterdam/horeca
logo Oesterdam/marina
logo Oesterdam/events
logo Oesterdam/resort
logo Oesterdam/verkoop

Informatie betreffende het Coronavirus

We begrijpen dat u veel vragen heeft rondom de huidige situatie. Onderstaand hopen wij antwoord te geven op de meest gestelde vragen rondom het Coronavirus.

Mocht uw vraag hier niet tussen staan verzoeken we uw vraag te stellen aan onze receptie, emailadres: receptie@oesterdam.nl

 

Uw en onze gezondheid staan voorop

Oesterdam houdt de ontwikkelingen omtrent het Coronavirus en de richtlijnen van de Nederlandse overheid en regelgeving vanuit de veiligheidsregio Zeeland scherp in de gaten. Wij volgen de regelgeving vanuit de veiligheidsregio Zeeland. Oesterdam is op grond van de noodverordening van de Veiligheidsregio Zeeland (tot nader order) gesloten.


In hoeverre de regelgeving betrekking heeft op de diensten van Oesterdam leest u op de website van de veiligheidsregio. Via onderstaande button vindt u meer informatie en veelgestelde vragen.

Contact met ons opnemen

In verband met de ontwikkelingen rondom het Coronavirus hebben wij besloten de receptie op onze locatie tot nader order te sluiten. De functie van onze receptie gaat echter gewoon door! Onze medewerkers werken vanuit huis waardoor wij voor u bereikbaar blijven. Voor het beantwoorden van uw vragen, het annuleren of wijzigen van uw reservering kunt u bij ons terecht via: receptie@oesterdam.nl.