Bezoek ook de websites van onze andere Oesterdam labels:

logo Oesterdam
logo Oesterdam/horeca
logo Oesterdam/events
logo Oesterdam/resort
logo Oesterdam/verkoop

De jachthaven is gelegen aan de Marina Beachclub en verbonden met Oesterdam Resort. Geniet van deze prachtige locatie die alle zintuigen prikkelt. 
Beleef het unieke Oesterdam gevoel! Laat u verwennen door de vele extra's die Oesterdam u te bieden heeft. 

Marina Beachclub Zeeland

Aan de jachthaven bevindt zich de Marina Beachclub. De Marina Beachclub biedt ruimte aan een trendy dining & lounge, bar, businessrooms, eventrooms, receptie, 34 luxe resort suites en een wellness area.
Door het omringende water is het decor van de Marina Beachclub adembenemend. In de ruime en stijlvolle hotspot van Zeeland, worden food & drinks gecombineerd met het ultieme relaxgevoel.

Dining & Lounge

Een uniek a la carte restaurant in de zilte lucht, pal aan het water, met een prachtig royaal buitenterras en cabanastrand. Geniet van een heerlijk 3, 4 of 5-gangen diner. De kaart met vaste gerechten en wisselende seizoensgerechten bieden u het beste uit de Zeeuwse culinaire keuken. Dineren aan het water is ultiem genieten.
 

Arrangementen

Bij Oesterdam Dining & Lounge geniet u het hele jaar door van diverse culinaire arrangementen. Begin de dag goed. Iedere ochtend kunt u in het restaurant genieten van een heerlijk compleet ontbijt. 
Laat u lekker verwennen en geniet van de heerlijke specials zoals een High Wine, High Beer, High Tea of een speciale seizoensaanbieding.

Haute Friture

Lekkere trek of geen zin om zelf te koken? In de Oesterdam Haute Friture bereiden we heerlijke verse friet met luxe toppings en home made burgers. Om mee te nemen of ter plaatse op te eten bij een prachtig uitzicht. 

Locatie: Oesterdam Marina Beachclub 
Bekijk hier de openingstijden.