Bezoek ook de websites van onze andere Oesterdam labels:

logo Oesterdam
logo Oesterdam/horeca
logo Oesterdam/events
logo Oesterdam/resort
logo Oesterdam/verkoop

De jachthaven is gelegen aan de Marina Beachclub en verbonden met Oesterdam Resort. Geniet van deze prachtige locatie die alle zintuigen prikkelt. 
Beleef het unieke Oesterdam gevoel! Laat u verwennen door de vele extra's die Oesterdam u te bieden heeft. 

Marina Beachclub Zeeland

Aan de jachthaven bevindt zich de Marina Beachclub. De Marina Beachclub biedt ruimte aan een trendy dining & lounge, bar, businessrooms, eventrooms, receptie, 34 luxe resort suites en een wellness area.
Door het omringende water is het decor van de Marina Beachclub adembenemend. In de ruime en stijlvolle hotspot van Zeeland, worden food & drinks gecombineerd met het ultieme relaxgevoel.

Dining & Lounge

Een uniek a la carte restaurant in de zilte lucht, pal aan het water, met een prachtig royaal buitenterras en cabanastrand. Geniet van een heerlijk 3, 4 of 5-gangen diner. De kaart met vaste gerechten en wisselende seizoensgerechten bieden u het beste uit de Zeeuwse culinaire keuken. Dineren aan het water is ultiem genieten.
 

Arrangementen

Bij Oesterdam Dining & Lounge geniet u het hele jaar door van diverse culinaire arrangementen. Begin de dag goed. Iedere ochtend kunt u in het restaurant genieten van een heerlijk compleet ontbijt. 
Laat u lekker verwennen en geniet van de heerlijke specials zoals een High Wine, High Beer, High Tea of een speciale seizoensaanbieding.