Bezoek ook de websites van onze andere Oesterdam labels:

logo Oesterdam
logo Oesterdam/horeca
logo Oesterdam/events
logo Oesterdam/resort
logo Oesterdam/verkoop

Jachthaven


De moderne nieuwe jachthaven Oesterdam Marina is gerealiseerd in april 2019. Alle faciliteiten zijn aanwezig om heerlijk te kunnen genieten van uw boot. 
Tussen Brabantse en Zeeuwse wateren

Kiezen voor Marina Oesterdam is kiezen voor méér: meer luxe, meer faciliteiten en meer mogelijkheden voor uw ultieme watersportbeleving met een heerlijk vakantiegevoel. Deze unieke locatie bij de Oosterschelde is een oase van rust en ruimte, maar altijd dichtbij en van alle gemakken voorzien. Vlakbij de Belgische grens, met de Brabantse en Zeeuwse wateren binnen bereik zijn de vaarmogelijkheden groot en zeer divers.

De jachthaven

De jachthaven biedt ruim 150 ligplaatsen variërend van 7 t/m 20 meter en een diepgang tot 2.70m. Ligplaatshouders beschikken over een toegangskaart waarmee zij de jachthaven en sanitaire voorzieningen kunnen betreden. De sanitaire voorzieningen bevinden zicht direct aan de jachthaven en zijn voorzien van ruime toiletten en douches.
De jachthaven is beveiligd door middel van beveiligingscamera's en toegangspoorten. De steigers zijn voorzien van water- en stroompunten.

Stalling

Diverse watersportfaciliteiten zullen ervoor zorgen dat u bij Marina Oesterdam aan uw trekken komt. Met beschikking over een pas vernieuwde binnenstalling en een professioneel beveiligde buitenstalling is Marina Oesterdam de beste omgeving om boten te waarborgen. In zowel de winter- als de zomermaanden is er ruimte in beveiligde en verwarmde binnenloods of in de nog grotere buitenstalling.