Bezoek ook de websites van onze andere Oesterdam labels:

logo Oesterdam
logo Oesterdam/horeca
logo Oesterdam/events
logo Oesterdam/resort
logo Oesterdam/verkoop

Full service Marina

uw ultieme watersport beleving met
een heerlijk vakantiegevoel

Ligplaats reserveren
Omgeven door water

Gelegen in de rustige omgeving van Tholen, tussen Rotterdam en Antwerpen, is Oesterdam de perfecte locatie voor de watersport en alles wat daar bij hoort.

Oesterdam Marina is een full service marina, met andere woorden: alles is mogelijk voor u en uw boot. Onze moderne jachthaven is voorzien van alle moderne gemakken zodat u niets anders kan als optimaal genieten van uw boot. Op onze werf is alles mogelijk op het gebied van onderhoud, zowel groot als klein. Daarnaast bieden wij reinigingsbehandelingen voor zowel de boot als kap, aanbrengen/vernieuwen van antifouling, polijsten en uiteraard het winterklaar maken van uw boot.

Binnen- & buitenstalling

Diverse watersportfaciliteiten zullen ervoor zorgen dat u bij Marina Oesterdam aan uw trekken komt. Met beschikking over een pas vernieuwde binnenstalling en een professioneel beveiligde buitenstalling is Marina Oesterdam de beste omgeving om boten te waarborgen. In zowel de winter- als de zomermaanden is er ruimte in beveiligde en verwarmde binnenloods of in de nog grotere buitenstalling.

Vraag brochure aan

Direct een compleet overzicht van alle mogelijkheden in je mail ontvangen? Dat kan. Wij bieden een gratis brochure aan waar je direct alle mogelijkheden van de jachthaven kunt zien. Van opslag tot ligplaatsen, inclusief prijzen.