Bezoek ook de websites van onze andere Oesterdam labels:

logo Oesterdam
logo Oesterdam/horeca
logo Oesterdam/marina
logo Oesterdam/events
logo Oesterdam/resort
logo Oesterdam/verkoop

Full service Marina

uw ultieme watersport beleving met
een heerlijk vakantiegevoel

Ligplaats reserveren

Omgeven door water

Gelegen in de rustige omgeving van Tholen, tussen Rotterdam en Antwerpen, is Oesterdam Marina de perfecte locatie voor de watersport en alles wat daar bij hoort.
De Marina is een full service jachthaven, met andere woorden: alles is mogelijk voor u en uw boot. Onze moderne jachthaven in Zeeland is voorzien van alle moderne gemakken zodat u niets anders kan als optimaal genieten van uw boot.
 
Ruime ligplaatsen

De jachthaven biedt ruim 150 ligplaatsen variërend van 7 t/m 20 meter en een diepgang tot 2.70m. Ligplaatshouders beschikken over een toegangskaart waarmee zij de jachthaven en sanitaire voorzieningen kunnen betreden.

Passantenhaven

Uiteraard is het ook mogelijk als passant gebruik te maken van een ligplaats en de faciliteiten van Oesterdam.

Het passantentarief bedraagt € 2,70 per meter per nacht inclusief alle jachthaven voorzieningen.
(exclusief toeristenbelasting)

Wanneer u een week verblijft bieden wij u de aanbieding: 7 nachten = 6 betalen.

Aanmeren voor een kort bezoek kan ook. Meldt uw bezoek vooraf bij de receptie +31 (0)166 604 697 dan begeleiden wij u naar de juiste ligplaats. 

Services

Op onze werf is alles mogelijk op het gebied van onderhoud, zowel groot als klein. In zowel de winter- als de zomermaanden is er ruimte in beveiligde en verwarmde binnenloods

Faciliteiten

Marina Oesterdam biedt u tal van faciliteiten die het u aangenaam en aantrekkelijk maken om hier te verblijven en te recreëren. De luxe sanitaire voorzieningen bevinden zich direct aan de jachthaven. De jachthaven is beveiligd door middel van beveiligingscamera's en toegangspoorten. De steigers zijn voorzien van water- en stroompunten.

Verkoop

Binnenkort is het mogelijk om via deze pagina boot accessoires en boten te kopen. Daarnaast zal het exclusieve merk Tigé vanaf 2021 te bezichtigen en te bestellen zijn via onze verkooplocatie. 

Vraag brochure aan

Direct een compleet overzicht van alle mogelijkheden in je mail ontvangen? Dat kan. Wij bieden een gratis brochure aan waar je direct alle mogelijkheden van de jachthaven kunt zien. Van opslag tot ligplaatsen, inclusief prijzen. 

Luxe jachthaven aan de Oosterschelde in Zeeland
Kiezen voor Marina Oesterdam is kiezen voor méér: meer luxe, meer faciliteiten en meer mogelijkheden voor uw ultieme watersportbeleving met een heerlijk vakantiegevoel. Deze unieke locatie bij de Oosterschelde is een oase van rust en ruimte, maar altijd dichtbij en van alle gemakken voorzien. Vlakbij de Belgische grens, met de Brabantse en Zeeuwse wateren binnen bereik zijn de vaarmogelijkheden groot en zeer divers.