Bezoek ook de websites van onze andere Oesterdam labels:

logo Oesterdam
logo Oesterdam/horeca
logo Oesterdam/marina
logo Oesterdam/events
logo Oesterdam/resort
logo Oesterdam/verkoop
Full service Marina

uw ultieme watersport beleving met
een heerlijk vakantiegevoel

Ligplaats reserveren
Omgeven door water
Gelegen in de rustige omgeving van Tholen, tussen Rotterdam en Antwerpen, is Oesterdam Marina de perfecte locatie voor de watersport en alles wat daar bij hoort. De Marina is een full service jachthaven, met andere woorden: alles is mogelijk voor u en uw boot. Onze moderne jachthaven in Zeeland is voorzien van alle moderne gemakken zodat u niets anders kan als optimaal genieten van uw boot.
 

Marina Oesterdam biedt u tal van faciliteiten die het u aangenaam en aantrekkelijk maken om hier langer te verblijven en te recreëren. Een overnachting is mogelijk in ons hotel of op ons resort. Verleng uw verblijf en laat u verwennen door de vele extra's die Oesterdam u te bieden heeft. 

Ruime ligplaatsen

De jachthaven biedt ruim 150 ligplaatsen variërend van 7 t/m 20 meter. Box A t/m F heeft een diepgang van 1,5m en box G t/m J een diepgang van 2,5m. Ligplaatshouders beschikken over een toegangskaart waarmee zij de jachthaven en sanitaire voorzieningen kunnen betreden.

Passantenhaven

Uiteraard is het ook mogelijk als passant gebruik te maken van een ligplaats en de faciliteiten van Oesterdam.

Het passantentarief bedraagt € 2,70 per meter per nacht inclusief alle jachthaven voorzieningen.
(exclusief toeristenbelasting)

Wanneer u een week verblijft bieden wij u de aanbieding: 7 nachten = 6 betalen.

Aanmeren voor een kort bezoek kan ook. Meldt uw bezoek vooraf bij de receptie +31 (0)166 604 697 dan begeleiden wij u naar de juiste ligplaats. 

Services

Op onze werf is alles mogelijk op het gebied van onderhoud, zowel groot als klein. In zowel de winter- als de zomermaanden is er ruimte in beveiligde en verwarmde binnenloods. Ook tanken behoort tot de mogelijkheden.

Faciliteiten

Marina Oesterdam biedt u tal van faciliteiten die het u aangenaam en aantrekkelijk maken om hier te verblijven en te recreëren. De luxe sanitaire voorzieningen bevinden zich direct aan de jachthaven. De jachthaven is beveiligd door middel van beveiligingscamera's en toegangspoorten. De steigers zijn voorzien van water- en stroompunten.

Verkoop

Marina Oesterdam bemiddelt in de aan- en verkoop van uw boot en verkoopt ook in eigen beheer. Met ons uitgebreide netwerk en expertise vinden wij de boot die bij u past en de juiste koper voor uw eigen boot.

Vraag brochure aan

Direct een compleet overzicht van alle mogelijkheden in je mail ontvangen? Dat kan. Wij bieden een gratis brochure aan waar je direct alle mogelijkheden van de jachthaven kunt zien. Van opslag tot ligplaatsen, inclusief prijzen. 

Luxe jachthaven aan de Oosterschelde in Zeeland
Kiezen voor Marina Oesterdam is kiezen voor méér: meer luxe, meer faciliteiten en meer mogelijkheden voor uw ultieme watersportbeleving met een heerlijk vakantiegevoel. Deze unieke locatie bij de Oosterschelde is een oase van rust en ruimte, maar altijd dichtbij en van alle gemakken voorzien. Vlakbij de Belgische grens, met de Brabantse en Zeeuwse wateren binnen bereik zijn de vaarmogelijkheden groot en zeer divers.