Bezoek ook de websites van onze andere Oesterdam labels:

logo Oesterdam
logo Oesterdam/marina
logo Oesterdam/events
logo Oesterdam/resort
logo Oesterdam/verkoop
Trouwen op het strand

Trouwen is nog nooit zo romantisch geweest. Met uitzicht over de Oosterschelde ervaren jullie en alle gasten de luxe van rust en ruimte. Het decor van Marina Beachclub Oesterdam is adembenemend en omringd door water. Vanaf zomer 2019 is dit dé hotspot om te trouwen in Zeeland. De gehele Marina Beachclub is smaakvol en trendy ingericht en voorzien van alle comfort. Met een diversiteit aan faciliteiten is het mogelijk om werkelijk alles op één locatie te plannen.

Trouwceremonie

Een huwelijksceremonie op het strand klinkt als een sprookje, dat bij Oesterdam werkelijkheid wordt. Met je voeten in het zand en kabbelend water als geluid ervaren jullie de romantiek van trouwen op het strand. Trouw je liever op het terras, met weids uitzicht over de omgeving, of in een koeler seizoen? Warm je dan bij de haard in onze dinner-lounge met je gasten, voor een onvergetelijke huwelijksdag.

Trouwarrangement

Trouwen, eten en drinken, feesten én overnachten op één locatie. De Marina Beachclub is verbonden aan ons hotel met luxe resort suites en het park biedt uw gasten ook de mogelijkheid een verblijf in luxe vakantievilla te boeken.

Trouwfeest

Combineer jullie trouwerij met een street-food festival, sit-down dinner of een op maat gemaakt programma. Door onze passie voor events maken wij van elke trouwerij een uniek moment.

Trouwen en overnachten

Speciaal voor het bruidspaar is er een bruidssuite royal met panorama uitzicht over het Zoommeer. Geniet heerlijk na in de Marina Beachclub van het ontbijt en de wellness mogelijkheden.