Bezoek ook de websites van onze andere Oesterdam labels:

logo Oesterdam
logo Oesterdam/marina
logo Oesterdam/events
logo Oesterdam/resort
logo Oesterdam/verkoop

Trouwen bij Oesterdam


Oesterdam is dé hotspot om te trouwen in Zeeland. De gehele Marina Beachclub is smaakvol en trendy ingericht en voorzien van alle comfort. Oesterdam beschikt over alle faciliteiten om Jullie trouwdag compleet te maken en werkelijk alles op één locatie te plannen.


Marina Beachclub

Oesterdam beschikt over alle faciliteiten om jullie trouwdag compleet te maken; een prachtig cabana strand voor een ibiza-style-wedding; een sfeervolle feestzaal met bar; een royaal buitenterras; een private dining area; luxe bruidssuites, gastenkamers en villa�"s; professionele keuken; een gezellig restaurant en smaakvolle arrangementen.

Trouwen op het strand

Trouwen is nog nooit zo romantisch geweest. Met uitzicht over de Oosterschelde ervaren jullie en alle gasten de luxe van rust en ruimte. Het decor van Marina Beachclub Oesterdam is adembenemend en omringd door water. 

De luxe van alles op één locatie

Jullie dag wordt tot in de kleinste details goed voorbereid. De mogelijkheden om de trouwdag vorm te geven zijn enorm en jullie mogen alle keuzes maken! Één keuze is gelukkig al duidelijk: de liefde van jouw leven! Nu de overige keuzes nog. In onze brochure lees je meer over alle mogelijkheden, arrangementen en prijzen.

Stel samen

Is jullie droombruiloft bij Oesterdam? Stel zelf de ideale trouwdag samen met onze trouwconfigurator en ontdek welke mogelijkheden er allemaal zijn en ontvang direct een kostenindicatie.

Een compleet verzorgde dag

Combineer jullie trouwerij met een streetfood festival, sit-down dinner of een op maat gemaakt programma. Door onze passie voor events maken wij van elke trouwerij een uniek moment.