Bezoek ook de websites van onze andere Oesterdam labels:

logo Oesterdam
logo Oesterdam/marina
logo Oesterdam/events
logo Oesterdam/resort
logo Oesterdam/verkoop

Vakantiepark Zeeland


Aan open water, midden in Nationaal Park Oosterschelde, biedt Resort Oesterdam in Tholen in alle opzichten bijzondere watervilla’s en luxe hotelappartementen aan. De centrale Marina Beachclub biedt ruimte aan een ruime dinner-lounge, bar, receptie, een fietsverhuur, vergaderruimtes, sanitaire voorzieningen voor de jachthaven, kantoren en een wellness area. Tijdens uw verblijf kunnen watersportliefhebbers hun hart ophalen. Ook uw eigen boot meenemen is geen probleem.
Vakantiepark aan zee

Ruime watervilla’s, waarvan de meesten beschikken over een eigen aanlegsteiger, brengen binnen naar buiten en buiten naar binnen. Geniet het jaar rond van de eenvoud van luxe op een unieke locatie. Pure schoonheid verankerd in de natuur. U vindt alle faciliteiten die uw verblijf compleet maken. Door de unieke ligging aan de Oosterschelde biedt de omgeving talloze watersportmogelijkheden. Voor diverse arrangementen op actief, creatief en cultureel vlak bezoekt u onze outback.

Resort Oesterdam

De villa’s en luxe hotelappartementen op het park dragen duidelijk dezelfde signatuur, maar bieden onderling volop diversiteit. Hierdoor krijgt het resort als geheel een levendige uitstraling en een natuurlijke cadans. De woningen voegen zich als het ware naar de omgeving en worden hierin opgenomen. De natuurlijke materialen en bruin-grijze tinten versterken dit beeld.