Bezoek ook de websites van onze andere Oesterdam labels:

logo Oesterdam
logo Oesterdam/marina
logo Oesterdam/events
logo Oesterdam/resort
logo Oesterdam/verkoop

Bijzonder overnachten Zeeland


Wie op zoek is naar rust, ruimte, natuur en luxe vindt dat allemaal in de luxe resort suites: moderne en stijlvol ingerichte hotelappartementen, met ieder een prachtig uitzicht voor alle hotelgasten. Aan één zijde kijkt u over de jachthaven en het Zoommeer en aan de andere zijde over het resort en de Oosterschelde. De unieke ligging van de luxe resort suites midden in de natuur en aan het water samen met de hoge kwaliteit en extra services maken het hotel van Waterrijk Oesterdam extra bijzonder.
Kamers

In totaal bieden wij 34 prachtige 2-persoons en 4-persoons resort suites. De Oesterdam Suite Royal voor 2 of 4 personen biedt nog meer ruimte. De 2-persoons suites bieden een kingsize bed voor een heerlijke nachtrust, een regendouche en een ligbad voor ultieme ontspanning, een apart toilet en een minibar. De 4-persoons suites zijn ook geschikt voor families. Deze suites bestaan uit een kamer met een luxe kingsize bed en een afgesloten slaapkamer met twee 1-persoons boxspringbedden.

Faciliteiten

Uw verblijf in de luxe resort suites is inclusief gebruik van het belevingsbad, het spa & wellness aanbod en de sportfaciliteiten. Beleef ultieme ontspanning én inspanning op een prachtige locatie in Zeeland. Bovendien is uw hotelverblijf inclusief dagelijkse schoonmaak, gratis WiFi en gratis parkeren. Oesterdam resto-lounge is de hele dag beschikbaar voor allerlei culinaire verrassingen.

Alle voordelen

Uw hotelverblijf in het kort:

  • Uitzicht op het water
  • Luxe kingsize bedden
  • Luxe regendouche en ligbad
  • Inclusief belevingsbad
  • Inclusief spa & wellness aanbod
  • Inclusief sportfaciliteiten