Bezoek ook de websites van onze andere Oesterdam labels:

logo Oesterdam
logo Oesterdam/marina
logo Oesterdam/events
logo Oesterdam/resort
logo Oesterdam/verkoop

Bootje huren Zeeland


Oesterdam is omgeven door water waardoor er tal van leuke wateractiviteiten gedaan kunnen worden. Vanuit het resort zijn er diverse mogelijkheden om te genieten op het water. Bij ons huurt u gemakkelijk een boot en verkent u de prachtige omgeving op het water. Probeer ook eens de RIB Experience en de vaartocht naar Yerseke.
Suppen in Zeeland

Stand-Up-Paddling is de nieuwste surftrend overgewaaid vanuit Hawaii, waarbij men staand op een grote surfplank vooruit komt met behulp van een peddel. Uniek in de regio Tholen en Bergen op Zoom is dat Waterrijk Oesterdam SUPpen aanbiedt in teamverband. Het samenwerken op één board en de kans om je balans te verliezen zorgen voor een zeer hoge funfactor!

Kano huren Zeeland

Een rustgevende kanotocht tussen de eilandjes is een ontspannende activiteit voor iedereen. Met behulp van een plattegrond vaar je heerlijk tussen de eilandjes en ontdek je de natuur heel puur vanaf het water. Op deze manier zie je dit unieke stukje Zeeland, een prachtig vogelgebied, vanuit een heel ander perspectief.

RIB varen

De RIB Experience is een unieke ervaring op het water. Bij aankomst krijgt u een kapitein toegewezen die u tijdens een briefing alles vertelt over onze 300pk RIB. Het snelvaartgebied ligt op onze eigen locatie: ideaal omdat u zo geen lange in- en uitvaart heeft. Oesterdam streeft naar optimale veiligheid, dus vaart u liever wat rustiger dan is dat geen probleem.

Boot huren

Wilt u eens een dagje lekker het water op met vrienden of familie, maar heeft u weinig of geen ervaring met varen? Vanuit Oesterdam huurt u een bootje voor 4 of 12 personen en heeft u geen vaarbewijs nodig! Een dagje varen is een ideale manier om eens lekker te relaxen en van de mooie omgeving van Tholen te genieten. Bij vertrek van Waterrijk Oesterdam zit u direct op het rustige water van het Zoommeer. Wij bieden u ook graag de mogelijkheid om het water op te gaan met een compleet verzorgd lunchpakket, zo bent u onderweg van alle gemakken voorzien!