Bezoek ook de websites van onze andere Oesterdam labels:

logo Oesterdam
logo Oesterdam/marina
logo Oesterdam/events
logo Oesterdam/resort
logo Oesterdam/verkoop

Lounge Zeeland


De eerste echte Zeeuwse lounge club waarin je wordt onderdompeld in een luxe omgeving. Geniet van een hapje en drankje in een stijlvolle ambiance met het gevoel even helemaal weg te zijn uit het dagelijkse drukke leven. Ervaar de aangename sfeer op het terras, het cabanastrand of binnen bij de haard of de loungebar.
Strand Zeeland

Ervaar de sfeer van een zomerse vakantiebestemming dichtbij huis, op het cabanastrand. Relax in een eigen cabana en laat u bedienen met heerlijke drinks & bites, ontsnap naar Zeeland en geniet van de ruimte en natuur die u omringt.

Buitenbar

Op het cabanastrand wordt u bediend vanuit onze buitenbar, met zicht op het kabbelende water van het Bergsche Diep en de eilandjes voor het resort. Met de zilte zeewind en de flora en fauna van de Oosterschelde geniet u van de natuur met een drankje in de hand.

Lekker blijven hangen

Speciaal voor hotelgasten die nog niet naar de suites willen, en mensen die na het dineren graag willen blijven hangen zonder aan tafel te moeten blijven zitten, hebben we een loungebar! Dé perfecte plaats om lekker te blijven hangen en ontspannen nagenieten van een mooie dag op ons resort.