Bezoek ook de websites van onze andere Oesterdam labels:

logo Oesterdam
logo Oesterdam/marina
logo Oesterdam/events
logo Oesterdam/resort
logo Oesterdam/verkoop
Marina Beachclub Zeeland

Door de magie van het omringende water is het decor van Oesterdam dinner - lounge adembenemend. De ruime en stijlvolle hotspot van Zeeland, waar food & drinks gecombineerd worden met het ultieme relaxgevoel, binnen en buiten, op het (verwarmde) terras en het cabanastrand. Wees welkom in het heerlijkste restaurant in Tholen.

Taste & Experience

In het kloppende hart van het park geniet u het hele jaar rond van dagverse gerechten, bereid in onze open keuken. Dineren aan het water is ultiem genieten:

  • Door de ligging in Zeeland worden de vis, schaal- en schelpdieren dicht bij de bron gehaald. Verser dan vers krijgt u de heerlijkste gerechten op uw bord.  
  • Onze menukaart is dynamisch: we kiezen voor gerechten die passen bij het jaargetijde, duurzamer maar vooral smakelijk.

Meeting & Events

Onze Marina Beachclub is het ideale decor voor een congres, seminar, meeting, vergadering of andere inspirerende zakelijke events. Naast het restaurant bieden wij in totaal 6 unieke ruimtes aan voor de meest uiteenlopende evenementen. Combineer uw bezoek of vergaderarrangement met een street-food festival, sit-down dinner of een op maat gemaakt programma.

Outdoor activiteiten

Onze outdoor event locatie ‘de Outback’ is volledig ingericht om actief de dag te doorbreken. Met meer dan 17 jaar ervaring in het organiseren van outdoor events bieden wij meer dan 50 activiteiten aan zoals RIB varen, buggy rijden, paintball of de escaperoom. Met veel passie voor actieve uitjes bezorgen wij u een exclusieve en onvergetelijke gebeurtenis.