Bezoek ook de websites van onze andere Oesterdam labels:

logo Oesterdam
logo Oesterdam/horeca
logo Oesterdam/marina
logo Oesterdam/resort
logo Oesterdam/verkoop

Zakelijk overnachten


Een zakelijke ontmoeting in een inspirerende en unieke omgeving. U en uw deelnemers genieten tijdens uw vergadering, seminar, congres of event van deze prachtige locatie die alle zintuigen prikkelt. Geniet van een levendig schitterend uitzicht over het water vanuit al onze stijlvolle ruimtes.

Optimaal te bereiken vanuit de richtingen Antwerpen, Rotterdam en Breda en voorzien van ruime parkeergelegenheid voor de bezoekers en organisatie.


Met een diversiteit aan faciliteiten is het mogelijk om werkelijk alles op één locatie te plannen. Voor zakelijke evenementen bieden wij 10 bijzondere locaties met een capaciteit van 900 gasten, overnachten is daarbij mogelijk in ons hotel of op ons resort.


Overnachten bij Oesterdam

Een verblijf bij Oesterdam betekent puur genieten voor de zakelijke reiziger in Zeeland die van kwaliteit en luxe houdt. Overnachten is mogelijk in één van de 34 luxe resort suites of ruime 4- tot 16 persoons villa's

  • Allemaal met unieke zichtlijnen over het water
  • Wellness faciliteiten
  • Suites bevinden zich in de Marina Beachclub, direct gelegen aan de businessrooms
  • Mogelijkheid voor verblijf van grote gezelschappen in de villa's

Hotel

De prachtige 2-persoons en 4-persoons resort suites zijn modern en stijlvol ingericht en bieden een prachtig uitzicht op het water. Geniet van de extra services, want uw hotelverblijf is inclusief gebruik van de wellness faciliteiten. Kies voor nog meer ruimte in de Oesterdam Suite Royal voor 2 of 4 personen.

Resort

Bij Oesterdam Resort kunt u een unieke en luxe villa in Zeeland huren. De vakantievilla's in Zeeland zijn ontworpen door Nederlands ontwerper Piet Boon en hebben een schitterende ligging aan het Zoommeer. De luxe villa's zijn geschikt voor 4 tot 16 personen. Geniet van een eigen tuin, terras en veranda en ervaar de mooie ligging van het resort aan het water.

Vraag de brochure aan

Direct een compleet overzicht van alle arrangementen in je mail ontvangen? Dat kan. Wij bieden een gratis brochure aan waar je direct alle mogelijkheden van Oesterdam kunt zien. Inclusief prijzen en combinaties.