Bezoek ook de websites van onze andere Oesterdam labels:

logo Oesterdam
logo Oesterdam/horeca
logo Oesterdam/marina
logo Oesterdam/resort
logo Oesterdam/verkoop

Vergaderruimte


Vergaderen bij Oesterdam is anders dan anders: u en uw deelnemers genieten tijdens uw vergadering van deze prachtige locatie die alle zintuigen prikkelt. Geen saaie bedoening, maar altijd een levendig schitterend uitzicht over het water vanuit onze stijlvolle ruimtes.

Waterrijk Oesterdam biedt u bovendien de unieke mogelijkheid om te vergaderen op onze terrasboot voor gezelschappen tot maximaal 12 personen. Vanaf de steiger stapt u aan boord van uw privé sloep en kunt u met elektrische motor in stilte varen op het Bergse Diep. Geen PowerPoint, geen presentaties maar creatief brainstormen midden in de natuur.


Beschikbare ruimtes voor uw vergadering

Boardroom met privé balkon
48 m2
50
Carré 25
Theater 50
Diner 25
Feest 50
Meer informatie
Private dining met privé terras
39 m2
20
Carré 0
Theater 0
Diner 20
Feest 0
meer informatie
Businessroom mét havenzicht
40 m2
30
Carré 22
Theater 60
Diner 22
Feest 0
Meer informatie
Maak de ervaring compleet

De luxe van alles op 1 locatie, dát is wat Oesterdam zo uniek maakt. U kunt uw vergadering uitbreiden met een overheerlijk diner uit onze eigen Dining & Lounge, of compleet maken met één van onze arrangementen.

Zo is het al mogelijk om voor € 25,- p.p. een vergaderarrangement te boeken bij uw vergadering.

Voor ons is geen stap te ver, ook overnachten behoort tot de mogelijkheden. Zo kunt u eenvoudig een meerdaags congres samenstellen. Neem gewoon eens vrijblijvend contact met ons op over de vele mogelijkheden van het vormgeven van u eigen congres bij Oesterdam. Wij denken graag met u mee.

Activiteit verhoogd de productiviteit

Wij creëren graag een unieke ervaring. Een belangrijk onderdeel hiervan is onze Outback. Hier is het mogelijk om verschillende outdoor & indoor activiteiten te organiseren. Denk hierbij aan Paintballen, buggy rijden, onze escape room ervaren, Archery tag, of voor de échte waterliefhebbers een RIB Experience.

Jaco, onze EventManager vertelt u graag meer over deze activiteiten en helpt u deze zo optimaal mogelijk in te zetten tijdens uw vergadering.