Bezoek ook de websites van onze andere Oesterdam labels:

logo Oesterdam
logo Oesterdam/horeca
logo Oesterdam/marina
logo Oesterdam/resort
logo Oesterdam/verkoop

Seminar


Oesterdam biedt u een inspirerende en unieke omgeving voor uw seminar. Omgeven door natuur en water ervaart uw publiek een gevoel van rust en ruimte waarbinnen u uw kennis optimaal kunt overdragen. Optimaal te bereiken vanuit de richtingen Antwerpen, Rotterdam en Breda en voorzien van ruime parkeergelegenheid voor de bezoekers en organisatie.


Beschikbare ruimtes voor uw seminar

Eventroom
180 m2
200
Carré 0
Theater 200
Diner 100
Feest 200
Meer informatie
Maak de ervaring compleet

De luxe van alles op 1 locatie, dát is wat Oesterdam zo uniek maakt. U kunt uw seminar uitbreiden met een overheerlijk diner uit onze eigen Dining & Lounge, of compleet maken met één van onze arrangementen.

Zo is het al mogelijk om voor € 42,- p.p. een walking dinner te boeken bij uw seminar.

Voor ons is geen stap te ver, ook overnachten behoort tot de mogelijkheden. Zo kunt u eenvoudig een meerdaags congres samenstellen. Neem gewoon eens vrijblijvend contact met ons op over de vele mogelijkheden van het vormgeven van u eigen congres bij Oesterdam. Wij denken graag met u mee.

Activiteit verhoogd de productiviteit

Wij creëren graag een unieke ervaring. Een belangrijk onderdeel hiervan is onze Outback. Hier is het mogelijk om verschillende outdoor & indoor activiteiten te organiseren. Denk hierbij aan Paintballen, buggy rijden, onze escape room ervaren, Archery tag, of voor de échte waterliefhebbers een RIB Experience.

Jaco, onze EventManager vertelt u graag meer over deze activiteiten en helpt u deze zo optimaal mogelijk in te zetten tijdens uw seminar.