Bezoek ook de websites van onze andere Oesterdam labels:

logo Oesterdam
logo Oesterdam/horeca
logo Oesterdam/marina
logo Oesterdam/resort
logo Oesterdam/verkoop

Meerdaags event


Oesterdam biedt de mogelijkheid je bezoek met een dag te verlengen door te verblijven in een van de resort villa's of luxe hotelsuites. De suites bevinden zich net als de eventrooms in de Marina Beachclub.

Compleet programma op maat

Met onze kennis en ervaring kunnen we de organisatie bijstaan in een arrangement dat volledig op maat samengesteld is, zodat het precies past bij het budget en het doel van het evenement.


Ook wanneer het evenement van grootse omvang is en meerdere dagen in beslag zal nemen is dat voor Oesterdam geen probleem. De volgende dag hoeft niemand in de file te staan, want uw gasten kunnen verblijven in een hotelsuite of villa van Oesterdam Resort. Uw event is uit te breiden met diverse horeca arrangementen zoals ontbijt, lunch en diner.

10 inspirerende ruimtes

Uw event in een inspirerende en unieke omgeving. U en uw deelnemers genieten tijdens uw event van deze prachtige locatie die alle zintuigen prikkelt. Geen saaie bedoeling, maar altijd een levendig schitterend uitzicht over het water vanuit onze stijlvolle ruimtes.


Optimaal te bereiken vanuit de richtingen Antwerpen, Rotterdam en Breda en voorzien van ruime parkeergelegenheid voor de bezoekers en organisatie.

Food & beverage

De luxe van alles op 1 locatie, dát is wat Oesterdam zo uniek maakt. U kunt uw congres uitbreiden met een overheerlijk diner uit onze eigen

Dining & Lounge, of compleet maken met één van onze arrangementen.

Vraag de brochure aan

Direct een compleet overzicht van alle arrangementen in je mail ontvangen? Dat kan. Wij bieden een gratis brochure aan waar je direct alle mogelijkheden van Oesterdam kunt zien. Inclusief prijzen en combinaties.