Bezoek ook de websites van onze andere Oesterdam labels:

logo Oesterdam
logo Oesterdam/horeca
logo Oesterdam/marina
logo Oesterdam/resort
logo Oesterdam/verkoop

De optimale heidag


De ultieme heidag vindt hier plaats: door de magie van het omringende water is het decor van Oesterdam adembenemend. Even helemaal weg uit de hectiek van het dagelijkse leven maar wel omgeven door de luxe faciliteiten van onze beachclub. De natuurlijke omgeving brengt rust in uw groep zodat u kunt focussen het onderwerp van uw heisessie. Het is zelfs mogelijk uw letterlijk óp het water te houden in één van onze sloepen of op onze terrasboot. Wanneer de motor uitgeschakeld is ervaart u de stilte optimaal.


Beschikbare ruimtes voor uw heidag

Eventroom
180 m2
200
Carré 0
Theater 200
Diner 100
Feest 200
Meer informatie
Rooftop
140 m2
150
Carré 0
Theater 150
Diner 75
Feest 150
Meer informatie
Boardroom met privé balkon
48 m2
50
Carré 25
Theater 50
Diner 25
Feest 50
Meer informatie
Private dining met privé terras
39 m2
20
Carré 0
Theater 0
Diner 20
Feest 0
meer informatie
Maak de ervaring compleet

De luxe van alles op 1 locatie, dát is wat Oesterdam zo uniek maakt. U kunt uw heidag uitbreiden met een overheerlijk diner uit onze eigen Dining & Lounge, of compleet maken met één van onze arrangementen.

Zo is het al mogelijk om voor € 8,- p.p. een streetfood arrangement te boeken bij uw heidag.

Voor ons is geen stap te ver, ook overnachten behoort tot de mogelijkheden. Zo kunt u eenvoudig een meerdaags congres samenstellen. Neem gewoon eens vrijblijvend contact met ons op over de vele mogelijkheden van het vormgeven van u eigen congres bij Oesterdam. Wij denken graag met u mee.

Activiteit verhoogd de productiviteit

Wij creëren graag een unieke ervaring. Een belangrijk onderdeel hiervan is onze Outback. Hier is het mogelijk om verschillende outdoor & indoor activiteiten te organiseren. Denk hierbij aan Paintballen, buggy rijden, onze escape room ervaren, Archery tag, of voor de échte waterliefhebbers een RIB Experience.

Jaco, onze EventManager vertelt u graag meer over deze activiteiten en helpt u deze zo optimaal mogelijk in te zetten tijdens uw heidag.