Bezoek ook de websites van onze andere Oesterdam labels:

logo Oesterdam
logo Oesterdam/horeca
logo Oesterdam/marina
logo Oesterdam/resort
logo Oesterdam/verkoop

Heidag


De ultieme heidag vindt hier plaats: door de magie van het omringende water is het decor van Oesterdam adembenemend. Even helemaal weg uit de hectiek van het dagelijkse leven maar wel omgeven door de luxe faciliteiten van onze beachclub. De natuurlijke omgeving brengt rust in uw groep zodat u kunt focussen het onderwerp van uw heisessie. Het is zelfs mogelijk uw letterlijk óp het water te houden in één van onze sloepen of op onze terrasboot. Wanneer de motor uitgeschakeld is ervaart u de stilte optimaal.

Oesterdam Events

Het decor van Oesterdam is adembenemend. Omringd door water is Oesterdam dé hotspot van dit moment. Oesterdam is smaakvol en trendy ingericht en voorzien van alle comfort. Met een diversiteit aan faciliteiten is het mogelijk om werkelijk alles op één locatie te plannen. Voor zakelijke evenementen bieden wij 10 bijzondere locaties met een capaciteit van 900 gasten, overnachten is daarbij mogelijk in ons hotel of op ons resort.

Oesterdam beschikt over 10 vergaderlocaties !

Geschikt voor uw heisessie:

Eventroom
180 m2
200
Carré 0
Theater 200
Diner 100
Feest 200
Meer informatie
Rooftop
140 m2
150
Carré 0
Theater 150
Diner 75
Feest 150
Meer informatie
Boardroom met privé balkon
48 m2
50
Carré 25
Theater 50
Diner 25
Feest 50
Meer informatie
Private dining met privé terras
39 m2
20
Carré 0
Theater 0
Diner 20
Feest 0
meer informatie
Maak de ervaring compleet

De luxe van alles op 1 locatie, dát is wat Oesterdam zo uniek maakt. U kunt uw congres uitbreiden met een overheerlijk diner uit onze eigen

Dining & Lounge, of compleet maken met één van onze arrangementen.

Vergader arrangement
Vanaf € 37.50 p.p.
Vanaf 10

Diverse arrangementen om uniek te vergaderen

Meer informatie
Fine dining
Vanaf € 37.00 p.p.
vanaf 2

Geniet van een diner in het restaurant of een besloten ruimte.

Meer informatie
Activiteit verhoogd de productiviteit

Wij creëren graag een unieke ervaring. Een belangrijk onderdeel hiervan is onze Outback. Hier is het mogelijk om verschillende outdoor & indoor activiteiten te organiseren. Denk hierbij aan Paintballen, buggy rijden, onze escape room ervaren, Archery tag, of voor de échte waterliefhebbers een RIB Experience.


Direct een compleet overzicht van alle arrangementen in je mail ontvangen? Dat kan. Wij bieden een gratis brochure aan waar je direct alle mogelijkheden van Oesterdam kunt zien. Inclusief prijzen en combinaties.