Bezoek ook de websites van onze andere Oesterdam labels:

logo Oesterdam
logo Oesterdam/horeca
logo Oesterdam/marina
logo Oesterdam/resort
logo Oesterdam/verkoop

Evenementenlocatie Zeeland

 

Oesterdam is een unieke evenementenlocatie op een privé-eiland gelegen in Nationaal Park Oosterschelde. Op deze bijzondere locatie is het mogelijk om een één of meerdaags evenement te organiseren waarbij u de luxe van al uw activiteiten op één locatie ervaart. Meerdere ruimtes bieden samen een capaciteit van 1500 gasten, waarbij overnachten mogelijk is in ons hotel of op ons resort. 

Zeer diverse evenementenlocatie

De bijzondere feestlocatie of vergaderlocatie in Zeeland ligt op een unieke plek. De locatie is geschikt voor gezelschappen van 6 tot 1500 personen voor de meest uiteenlopende evenementen. Oesterdam heeft voor ieder evenement een passende zaal. 
Op deze locatie vindt men alles wat men nodig heeft om er een geslaagd evenement van te maken. 

Compleet programma op maat

Geniet van de luxe van alles op één evenementenlocatie. Met onze kennis en ervaring kunnen we de organisatie bijstaan in een arrangement dat volledig op maat samengesteld is, zodat het precies past bij het budget en het doel van het evenement.

Samen met u stellen we een dag, of zelfs een meerdaags programma samen waarbij u gebruik kunt maken van diverse ruimtes en horeca arrangementen.  

  • Fine dining (3- 4 of 5-gangen)
  • Streetfood
  • BBQ
Een actieve break? Geen probleem! Oesterdam beschikt over een activiteitenlocatie waar u uw gasten spannende of uitdagende activiteiten kunt laten doen.

Een zekere keuze

De kwaliteiten van Oesterdam evenementenlocatie Zeeland:

  • Adembenemend zicht | Vanuit iedere ruimte kijk u uit over het water, het perfecte decor voor elk evenement.
  • Eenvoudig te bereiken | Oesterdam ligt op de grens van Zuid-Holland, Noord-Brabant, België en natuurlijk Zeeland.
  • Alles op één locatie | met één aanspreekpunt. (Eventmanager)
  • Meer dan 18 jaar ervaring | Al jaren organiseert Oesterdam exclusieve onvergetelijke events

Marina Beachclub

De Marina Beachclub beschikt over een trendy dining & lounge, business-rooms, eventroom, 34 luxe suites, jachthaven en een wellness area. De locatie is uitermate geschikt voor de meest uiteenlopende evenementen in Zeeland.

Outback

De outback is de activiteiten locatie van Oesterdam. Het uitgestrekte terrein is de ideale omgeving voor de meest uiteenlopende activiteiten. Van bedrijfsuitjes, vrijgezellen feesten, teambuilding tot familiedagen. Je hebt de keuze uit meer dan 50 activiteiten.

Vraag de brochure aan

Direct een compleet overzicht van alle arrangementen in je mail ontvangen? Dat kan. Wij bieden een gratis brochure aan waar je direct alle mogelijkheden van Oesterdam evenementenlocatie Zeeland kunt zien. Inclusief prijzen en combinaties.