Bezoek ook de websites van onze andere Oesterdam labels:

logo Oesterdam
logo Oesterdam/horeca
logo Oesterdam/marina
logo Oesterdam/resort
logo Oesterdam/verkoop

Evenementenlocatie


Oesterdam ligt op een privé-eiland waarbij het mogelijk is om een één of meerdaags evenement te organiseren waarbij u de luxe van al uw activiteiten op één locatie ervaart. Meerdere ruimtes bieden samen een capaciteit van 1500 gasten, waarbij overnachten mogelijk is in ons hotel of op ons resort.

Zeer diverse evenementenlocatie

Of het nu gaat om gezelschappen van 250 personen, een kleine groep van 25 personen of een nog kleiner gezelschap van 10 personen, Oesterdam heeft voor ieder evenement een passende zaal. De bijzondere feestlocatie of vergaderlocatie in Zeeland ligt op een unieke plek. Hier vindt men alles wat men nodig heeft om er een geslaagd evenement van te maken.

Compleet programma op maat

Met onze kennis en ervaring kunnen we de organisatie bijstaan in een arrangement dat volledig op maat samengesteld is,

zodat het precies past bij het budget en het doel van het evenement.

Marina Beachclub

De Marina Beachclub beschikt over een trendy dining & lounge, business-rooms, eventroom, 34 luxe suites, jachthaven en een wellness area. De locatie is uitermate geschikt voor de meest uiteenlopende evenementen.

Outback

De outback is de activiteiten locatie van Oesterdam. Het uitgestrekte terrein is de ideale omgeving voor de meest uiteenlopende activiteiten. Van bedrijfsuitjes, vrijgezellen feesten, teambuilding tot familiedagen. Je hebt de keuze uit meer dan 50 activiteiten.

Vraag de brochure aan

Direct een compleet overzicht van alle arrangementen in je mail ontvangen? Dat kan. Wij bieden een gratis brochure aan waar je direct alle mogelijkheden van Oesterdam kunt zien. Inclusief prijzen en combinaties.