Bezoek ook de websites van onze andere Oesterdam labels:

logo Oesterdam
logo Oesterdam/horeca
logo Oesterdam/marina
logo Oesterdam/resort
logo Oesterdam/verkoop

Uw congres, een groot succes


Zoekt u een unieke locatie voor uw congres tussen België en de Randstad of gewoon een inspirerende omgeving? Of het nu om een eendaags of meerdaags congres gaat, wij organiseren het graag mét en vóór u. Met oprecht gastheerschap en oog voor detail maken wij uw congres tot een succes. Bovendien bieden wij tal van faciliteiten om uw congres uit te breiden met outdoor activiteiten.


Beschikbare ruimtes voor uw congres
 

Eventroom
180 m2
200
Carré 0
Theater 200
Diner 100
Feest 200
Meer informatie
Boardroom met privé balkon
48 m2
50
Carré 25
Theater 50
Diner 25
Feest 50
Meer informatie
Maak de ervaring compleet

De luxe van alles op 1 locatie, dát is wat Oesterdam zo uniek maakt. U kunt uw congres uitbreiden met een overheerlijk diner uit onze eigen Dining & Lounge, of compleet maken met één van onze arrangementen.

Zo is het al mogelijk om voor € 28,- p.p. een borrelarrangement te boeken bij uw congres.

Voor ons is geen stap te ver, ook overnachten behoort tot de mogelijkheden. Zo kunt u eenvoudig een meerdaags congres samenstellen. Neem gewoon eens vrijblijvend contact met ons op over de vele mogelijkheden van het vormgeven van u eigen congres bij Oesterdam. Wij denken graag met u mee.

Activiteit verhoogd de productiviteit

Wij creëren graag een unieke ervaring. Een belangrijk onderdeel hiervan is onze Outback. Hier is het mogelijk om verschillende outdoor & indoor activiteiten te organiseren. Denk hierbij aan Paintballen, buggy rijden, onze escape room ervaren, Archery tag, of voor de échte waterliefhebbers een RIB Experience.

Jaco, onze EventManager vertelt u graag meer over deze activiteiten en helpt u deze zo optimaal mogelijk in te zetten tijdens uw congres.