Bezoek ook de websites van onze andere Oesterdam labels:

logo Oesterdam
logo Oesterdam/horeca
logo Oesterdam/marina
logo Oesterdam/resort
logo Oesterdam/verkoop

Congres


Zoekt u een unieke locatie voor uw congres tussen België en de Randstad of gewoon een inspirerende omgeving? 


Oesterdam biedt u een inspirerende en unieke omgeving voor uw congres. Omgeven door natuur en water ervaart uw publiek een gevoel van rust en ruimte waarbinnen u uw kennis optimaal kunt overdragen. Optimaal te bereiken vanuit de richtingen Antwerpen, Rotterdam en Breda en voorzien van ruime parkeergelegenheid voor de bezoekers en organisatie.


Oesterdam Events

Het decor van Oesterdam is adembenemend. Omringd door water is Oesterdam dé hotspot van dit moment. Oesterdam is smaakvol en trendy ingericht en voorzien van alle comfort. Met een diversiteit aan faciliteiten is het mogelijk om werkelijk alles op één locatie te plannen. Voor zakelijke evenementen bieden wij 10 bijzondere locaties met een capaciteit van 900 gasten, overnachten is daarbij mogelijk in ons hotel of op ons resort.

Uw congres, een groot succes

Of het nu om een eendaags of meerdaags congres gaat, wij organiseren het graag mét en vóór u. Met oprecht gastheerschap en oog voor detail maken wij uw congres tot een succes. Bovendien bieden wij tal van faciliteiten om uw congres uit te breiden met outdoor activiteiten.

Oesterdam beschikt over 10 vergaderlocaties !

Geschikt voor uw congres:

Eventroom
180 m2
200
Carré 0
Theater 200
Diner 100
Feest 200
Meer informatie
Boardroom met privé balkon
48 m2
50
Carré 25
Theater 50
Diner 25
Feest 50
Meer informatie
Gehele Marina Beachclub
1000 m2
700
Carré 0
Theater 0
Diner 0
Feest 700
Meer informatie
Food & Beverage

De luxe van alles op 1 locatie, dát is wat Oesterdam zo uniek maakt. U kunt uw congres uitbreiden met een overheerlijk diner uit onze eigen

Dining & Lounge, of compleet maken met één van onze arrangementen.

Vergader arrangement
Vanaf € 37.50 p.p.
Vanaf 10

Diverse arrangementen om uniek te vergaderen

Meer informatie
Sit-down dinner
Vanaf € 37.00 p.p.
vanaf 16

Geniet van een 3 tot 5-gangen diner

Meer informatie
Streetfood
Vanaf € 8.50
vanaf 50

De lekkerste gerechten geïnspireerd uit landen overal ter wereld

Meer informatie
Overnachten tijdens uw congres bij Oesterdam

Oesterdam biedt ruime gelegenheid voor uw deelnemers om te blijven overnachten. Naast de 34 luxe hotel suites is er de mogelijkheid om ruime 4 t/m 16-persoons villa's te boeken. Deze zijn op loop afstand van de Marina Beachclub en allen voorzien van hotelservice.

Activiteit verhoogd de productiviteit

Wij creëren graag een unieke ervaring. Een belangrijk onderdeel hiervan is onze Outback. Hier is het mogelijk om verschillende outdoor & indoor activiteiten te organiseren. Denk hierbij aan paintballen, buggy rijden, onze escape room ervaren, archery tag, of voor de échte waterliefhebbers een RIB Experience.


Direct een compleet overzicht van alle arrangementen in uw mail ontvangen? Dat kan. Wij bieden een gratis brochure aan waar u direct alle mogelijkheden van Oesterdam kunt zien. Inclusief prijzen en combinaties.