Bezoek ook de websites van onze andere Oesterdam labels:

logo Oesterdam
logo Oesterdam/horeca
logo Oesterdam/marina
logo Oesterdam/resort
logo Oesterdam/verkoop

Verhuur 


Vanuit het resort zijn er diverse mogelijkheden om te genieten aan of op het water. Op zoek naar leuke (watersport) activiteiten in Zeeland? Bij oesterdam kunt u terecht voor fiets, kano en boot verhuur. De ligging van Oesterdam Resort maakt het een geliefde plek voor watersporters. Stap in een kano en verken de eilandjes rondom het resort of ontdek de omgeving vanaf het water in een 4- of 12-persoons boot.
Bij Oesterdam huurt u eenvoudig een kano, team SUP of boot om heerlijk een dagje te recreëren op het water.  
Ook fietsliefhebbers kunnen een (elektrische) fiets huren voor een dag, weekend, midweek of een week. Vanuit Oesterdam Resort zijn er tal van prachtige fietsroutes waarmee u de omgeving kunt ontdekken.
Op zoek naar rust? Wie een dagje wil relaxen op het strand kan bij de receptie ligbedden of cabana's huren. Het cabanastrand is direct gelegen aan de Marina Beachclub.
 
Ontdek de omgeving van Tholen

Oesterdam resort heeft een unieke ligging aan het water en is de ideale bestemming om heerlijk uit te waaien, tot rust te komen en nieuwe energie op te doen! Ook de omgeving van het resort is zeker het ontdekken waard. 

Op het eiland Tholen vindt u schilderachtige dorpjes, monumentale steden en een uniek landschap. Het eiland is bekend om zijn buitendijkse fietspaden, mooie duikspots en gezellige restaurants. In het stadje Tholen zijn de sporen van de geschiedenis nog goed te zien. De historische stadskern is grotendeels omringd door wallen en vesten. Een echte aanrader voor liefhebbers van cultuur en geschiedenis!

Lekker uitwaaien

Fietsverhuur
Ga er op uit en ontdek de prachtige omgeving!
Fietsliefhebbers kunnen een (elektrische) fiets huren voor een dag, weekend, midweek of een week. Vanuit Oesterdam zijn er tal van prachtige fietsroutes waarmee u de omgeving kunt ontdekken. 

Beschikbare fietsen:

  • Kinderfietsen | v.a. € 7,50
  • Volwassen unisex fietsen | v.a. € 10
  • E-bike | v.a. € 25
  • Tandem | v.a. € 20
Kinderzitjes v.a. € 2,50

Ligbedden & Cabana's

Ervaar de sfeer van een zomerse vakantiebestemming dichtbij huis, op het cabanastrand. Op zo'n fijne overdekte twee persoons cabana houd je het gerust een hele dag uit. Het cabanastrand is direct gelegen aan de Marina Beachclub dus alles is lekker dichtbij! 
Wie een dagje wil relaxen op het cabanastrand huurt eenvoudig twee ligbedden met parasol voor €30 of een twee persoons cabana voor €40 bij de receptie. Vraag aan de balie naar de mogelijkheden en beschikbaarheid of bel +31 (0) 166 604 697
 

Watersport verhuur

Wie opzoek is naar watersport activiteiten kan een waterfiets, kano of 4- of 12-persoons boot huren. 

Waterfiets
Vaar de fietsroute in de authentieke gele waterfiets. Ervaar in alle rust de prachtige natuur.

Kano
In de kano ontdekken jullie de eilandjes vlakbij het resort. Bewonder dit unieke vogelgebied. De canadese kano is geschikt voor 4 personen. 

Boot
lekker een dagje varen. Voor de 4- en 12-persoons boot is geen vaarbewijs nodig! 

4 persoons boot huren
€ 50.00
4
Meer informatie
12 persoons boot huren
€ 105.00
12
Meer informatie
Familie SUP huren
€ 55.00
4
Meer informatie
Waterfietsen
€ 5.00 p.p.
vanaf 2
Meer informatie
Kano verhuur
€ 8.50 p.p.
vanaf 2
Meer informatie
Watersport activiteiten

​Het voordeel van Oesterdam is het totaalconcept. Naast onze verhuur kunt u ook losse activiteiten en compleet verzorgde arrangementen boeken. Kies uit een van de meer dan 50 activiteiten,
ga voor een compleet verzorgd arrangement, of combineer activiteiten met horeca arrangementen. Oesterdam biedt verschillende activiteiten voor jong en oud, die kunnen bestaan uit één of meerdere dagdelen.
 
Met onze kennis en ervaring kunnen we de organisatie bijstaan in een arrangement dat volledig
op maat samengesteld is, zodat het precies past bij het budget en het doel van het uitje.

TeamSUP Experience
€ 20.50 p.p.
vanaf 8
Meer informatie
RIB Experience
€ 35.50 p.p.
vanaf 6
Meer informatie
Culinair RIB varen
€ 105.00 p.p.
Vanaf 6
Meer informatie
Maak de ervaring compleet

Combineer food & drinks met het ultieme relax gevoel in de Oesterdam Dining & Lounge. Een uniek à la carte restaurant in de zilte lucht, pal aan het water, met een prachtig royaal buitenterras en cabanastrand. 
Wees welkom op het heerlijkste plekje van Zeeland! Geniet tijdens uw verblijf van een heerlijk 3, 4 of 5-gangen diner. In de Dining & Lounge komt u tot rust door even helemaal weg te zijn. De kaart met overheerlijke (seizoens-)gerechten bieden u het beste uit de Zeeuwse culinaire keuken.