Bezoek ook de websites van onze andere Oesterdam labels:

logo Oesterdam
logo Oesterdam/horeca
logo Oesterdam/marina
logo Oesterdam/resort
logo Oesterdam/verkoop

Workshops


Op zoek naar een creatieve, lekkere, gezellige, unieke workshop? Beleef bij Oesterdam Events een compleet dagje uit!

Workshops op een bijzondere locatie

Onze activiteiten zorgen voor uitdaging, spanning, humor, sensatie, gezelligheid en humor. Perfecte ingrediënten om er een geslaagd uitje in Zeeland van te maken. Oesterdam ligt op een unieke locatie op het terrein van Resort Oesterdam, vlakbij Bergen op Zoom en Tholen. Wij kunnen compleet verzorgde arrangementen aanbieden. Voor alle seizoenen zijn er mogelijkheden.

Unieke workshops

Oesterdam Events biedt originele uitjes op maat. Kies uit een van onze workshops of combineer met een van de 50 activiteiten. Een activiteit moet natuurlijk vooral voor de groep een onvergetelijke beleving zijn. Met onze kennis en ervaring kunnen we de organisatie bijstaan in een arrangement dat volledig op maat samengesteld is, zodat het precies past bij het budget en het doel van het uitje.

Alle workshops:

Culinair RIB varen
€ 105.00 p.p.
Vanaf 6
Meer informatie
Oosterschelde zeil experience
€ 145.00 p.p.
max 10
Meer informatie
Art & Active
€ 81.50 p.p.
vanaf 8
Meer informatie
Maak de ervaring compleet

Combineer het uitje met een van onze horeca arrangementen. ga voor een barbecue met heerlijk uitzicht of kies voor een diner in onze Dining & Lounge.

BBQ
€ 40.00 p.p.
vanaf 25
Meer informatie
High Beer
€ 34.50 p.p.
vanaf 2
Meer informatie
High Wine
€ 29.50 p.p.
vanaf 2
Meer informatie
Vraag de brochure aan

Direct een compleet overzicht van alle arrangementen in je mail ontvangen? Dat kan. Wij bieden een gratis brochure aan waar je direct alle mogelijkheden van Oesterdam kunt zien. Inclusief prijzen en combinaties.