Bezoek ook de websites van onze andere Oesterdam labels:

logo Oesterdam
logo Oesterdam/horeca
logo Oesterdam/marina
logo Oesterdam/resort
logo Oesterdam/verkoop

Vrijgezellenfeest


Vrijgezellenfeesten creëren unieke herinneringen: dagen die voor de aanstaande bruidegom of bruid worden georganiseerd als afsluiting van de ‘vrijgezellentijd’. Juist onze bijzondere locatie maakt het extra leuk om unieke belevenissen te creëren voor een vrijgezellenfeest. Er is veel water in de buurt, wat ons in staat stelt om zowel spannende avonturen en uitdagingen aan te gaan op of bij het water als op het land. We hebben dus alle ingrediënten om er een onvergetelijk vrijgezellenfeestje van te maken.

Bij de Outback kunt u kiezen uit een groot aantal opties. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een vrijgezellendag en voor ieder budget. Ook wat betreft de horecamogelijkheden kunt u bij ons alle kanten op. Een hapje of drankje tussendoor of bijvoorbeeld ter afsluiting van een geweldige dag met een barbecue.
 

Beschikbare ruimtes voor uw vrijgezellenfeest

Outback
5000 m2
500
Carré 0
Theater 0
Diner 0
Feest 500
Meer informatie
Maak de ervaring compleet

Neem contact op met Jaco, onze EventManager, om uw dag volledig te personaliseren. Samen met u maakt hij een Oesterdam ervaring op maat.

Alvast een Oesterdam gevoel krijgen?

  • Jackass arrangement, dit is perfect als jij de vrijgezel eens goed te grazen wilt nemen: € 59,50
  • Go Extreme, naast het buggy rijden en paintballen ga je het water op en beleef je een wilde rit tijdens de RIB Experience: € 99,50
  • BBQ arrangement: € 40,-

Raak geïnspireerd

Het decor van Marina Beachclub Oesterdam is adembenemend, omringd door water wordt Oesterdam de hotspot van 2019. De gehele Marina Beachclub is smaakvol en trendy ingericht en voorzien van alle comfort. Met een diversiteit aan faciliteiten is het mogelijk om werkelijk alles op 1 locatie te plannen.

De luxe van alles op 1 locatie Oesterdam ligt op een eiland waarbij het mogelijk is om een één of meerdaags evenement te organiseren waarbij u de luxe van even helemaal niets ervaart. Meerdere rooms bieden een capaciteit van 900 gasten, overnachten is daarbij mogelijk in ons hotel of op ons resort (signatuur Piet Boon).