Bezoek ook de websites van onze andere Oesterdam labels:

logo Oesterdam
logo Oesterdam/horeca
logo Oesterdam/marina
logo Oesterdam/resort
logo Oesterdam/verkoop

Teambuilding arrangement


Teambuilding is hot en dat is niet voor niets. Er worden nu eenmaal betere resultaten behaald op het werk als collega’s op een prettige manier met elkaar verbonden zijn. De onderlinge band wordt versterkt als collega’s elkaar in een informele setting beter leren kennen en als er ook eens flink met elkaar gelachen wordt. Bij Oesterdam hebben we alle mogelijkheden om het beste uit een teamuitje te halen.

Onze teambuilding activiteiten zorgen voor uitdaging, spanning, humor, sensatie, gezelligheid en humor. Perfecte ingrediënten om er een doeltreffend teamuitje in Zeeland van te maken. Oesterdam ligt op een unieke locatie op het terrein van Resort Oesterdam, vlakbij Bergen op Zoom en Tholen. Wij kunnen compleet verzorgde arrangementen voor teamuitjes in Zeeland aanbieden, eventueel inclusief vervoer. Voor alle seizoenen zijn er mogelijkheden

Beschikbare ruimtes voor uw teambuilding

Boardroom met privé balkon
48 m2
50
Carré 25
Theater 50
Diner 25
Feest 50
Meer informatie
Private dining met privé terras
39 m2
20
Carré 0
Theater 0
Diner 20
Feest 0
meer informatie
Businessroom mét havenzicht
40 m2
30
Carré 22
Theater 60
Diner 22
Feest 0
Meer informatie
Outback
5000 m2
500
Carré 0
Theater 0
Diner 0
Feest 500
Meer informatie
Maak de ervaring compleet

Neem contact op met Jaco, onze EventManager, om uw dag volledig te personaliseren. Samen met u maakt hij een Oesterdam ervaring op maat.

Alvast een Oesterdam gevoel krijgen?

  • Expeditie Robinson arrangement, het tv concept zelf ervaren?
    € 55,-
  • Hunger Games arrangement, archery tag, vatenparcours en breinbrekers tot je niet meer kan! € 42,50
  • Rib varen culinair, Tijdens de culinaire tocht vaar je over de Oosterschelde richting Yerseke voor een een proeverij van o.a. mosselen en oesters. € 105,-

Raak geïnspireerd

Het decor van Marina Beachclub Oesterdam is adembenemend, omringd door water wordt Oesterdam de hotspot van 2019. De gehele Marina Beachclub is smaakvol en trendy ingericht en voorzien van alle comfort. Met een diversiteit aan faciliteiten is het mogelijk om werkelijk alles op 1 locatie te plannen.

De luxe van alles op 1 locatie Oesterdam ligt op een eiland waarbij het mogelijk is om een één of meerdaags evenement te organiseren waarbij u de luxe van even helemaal niets ervaart. Meerdere rooms bieden een capaciteit van 900 gasten, overnachten is daarbij mogelijk in ons hotel of op ons resort (signatuur Piet Boon).