Bezoek ook de websites van onze andere Oesterdam labels:

logo Oesterdam
logo Oesterdam/horeca
logo Oesterdam/marina
logo Oesterdam/resort
logo Oesterdam/verkoop

Teambuilding


Teambuilding is hot en dat is niet voor niets. Er worden nu eenmaal betere resultaten behaald op het werk als collega's op een prettige manier met elkaar verbonden zijn. De onderlinge band wordt versterkt als collega's elkaar in een informele setting beter leren kennen en als er ook eens flink met elkaar gelachen wordt. Bij Oesterdam hebben we alle mogelijkheden om het beste uit een teamuitje te halen.

 

Teambuilding op een inspirerende locatie

Onze teambuilding activiteiten zorgen voor uitdaging, spanning, humor, sensatie, gezelligheid en humor. Perfecte ingrediënten om er een doeltreffend teamuitje in Zeeland van te maken. Oesterdam ligt op een unieke locatie op het terrein van Resort Oesterdam, vlakbij Bergen op Zoom en Tholen. Wij kunnen compleet verzorgde arrangementen voor teamuitjes in Zeeland aanbieden. Voor alle seizoenen zijn er mogelijkheden

Origineel teamuitje

Oesterdam Events biedt originele teamuitjes op maat. Kies uit meer dan 50 activiteiten. Een activiteit moet natuurlijk vooral voor de groep een onvergetelijke beleving zijn. Met onze kennis en ervaring kunnen we de organisatie bijstaan in een arrangement dat volledig op maat samengesteld is, zodat het precies past bij het budget en het doel van het uitje.

Meest geboekt:

Escape Room the Deep
Vanaf € 100.00
max 8

Het Verdronken Land van Reymerswael.

Meer informatie
Expeditie Robinson
Vanaf € 55.00 p.p.
vanaf 8

Welk team verzamelt gedurende 5 uur de meeste munten tijdens de Expeditie Robinson Challenge!

Meer informatie
Team battle
Vanaf € 39.50 p.p.
vanaf 8

Samenwerking strijd en strategie, perfect voor een actief uitje!

Meer informatie
Maak de ervaring compleet

Combineer het teamuitje met een van onze horeca arrangementen. ga voor een barbecue met heerlijk uitzicht of kies voor een intiem diner in onze private dining.

Outback BBQ
Vanaf € 22.50 p.p.
vanaf 8

BBQ aan het water op de Outback

Meer informatie
Fine dining
Vanaf € 37.00 p.p.
vanaf 2

Geniet van een diner in het restaurant of een besloten ruimte.

Meer informatie
Vraag de brochure aan

Direct een compleet overzicht van alle arrangementen in je mail ontvangen? Dat kan. Wij bieden een gratis brochure aan waar je direct alle mogelijkheden van Oesterdam kunt zien. Inclusief prijzen en combinaties.