Bezoek ook de websites van onze andere Oesterdam labels:

logo Oesterdam
logo Oesterdam/horeca
logo Oesterdam/marina
logo Oesterdam/resort
logo Oesterdam/verkoop

Seminar arrangement


Onze seminar arrangementen hebben als doel u het beste kader te bieden voor de overdracht van uw kennis op uw publiek. We werken graag samen met u aan de optimale samenstelling van ruimte, middelen en verzorging van uw gasten. Op deze manier hoeft u tijdens uw seminar alleen hoeft te focussen op het doel: het delen van uw kennis in een prettige setting.

Wij bieden onze seminar arrangementen aan vanaf 10 personen, boven de 100 gasten maken wij graag een voorstel op maat. We gaan hierbij uit van 4- tot 32-uurs arrangementen waarbij altijd is ingebegrepen:
  • een passende ruimte
  • een opstelling naar keuze
  • onbeperkt koffie, thee & water fruit en frisdrank
  • audiovisuele middelen
  • stationery

Beschikbare ruimtes voor uw seminar

Eventroom
180 m2
200
Carré 0
Theater 200
Diner 100
Feest 200
Meer informatie
Rooftop
140 m2
150
Carré 0
Theater 150
Diner 75
Feest 150
Meer informatie
Maak de ervaring compleet

Neem contact op met Jaco, onze EventManager, om uw dag volledig te personaliseren. Samen met u maakt hij een Oesterdam ervaring op maat.

Alvast een Oesterdam gevoel krijgen?

  • 4 uurs seminar arrangement, incl. 2-gangen lunch: € 55,-
  • 8 uur seminar arrangement,, incl. 3-gangen diner: € 95,-
  • Active seminar arrangement, 4 uur seminar, incl. 2-gangen luch & RIB Experience: € 90,-

Raak geïnspireerd

Het decor van Marina Beachclub Oesterdam is adembenemend, omringd door water wordt Oesterdam de hotspot van 2019. De gehele Marina Beachclub is smaakvol en trendy ingericht en voorzien van alle comfort. Met een diversiteit aan faciliteiten is het mogelijk om werkelijk alles op 1 locatie te plannen.

De luxe van alles op 1 locatie Oesterdam ligt op een eiland waarbij het mogelijk is om een één of meerdaags evenement te organiseren waarbij u de luxe van even helemaal niets ervaart. Meerdere rooms bieden een capaciteit van 900 gasten, overnachten is daarbij mogelijk in ons hotel of op ons resort (signatuur Piet Boon).