Bezoek ook de websites van onze andere Oesterdam labels:

logo Oesterdam
logo Oesterdam/horeca
logo Oesterdam/marina
logo Oesterdam/resort
logo Oesterdam/verkoop

Groepsuitje


Zoekt u een leuke activiteit voor 2 tot 5 personen of juist een grotere groep, bijvoorbeeld met vrienden? Dan is er bij de Outback van Oesterdam keuze genoeg voor kleine en grotere budgetten. We bieden talloze mogelijkheden aan activiteiten met eventueel de mogelijkheid om met uw groep te blijven overnachten in één van onze villa’s. Oesterdam biedt op maat gemaakte programma’s die uitermate geschikt zijn als groepsuitje in Zeeland, ook eenvoudig en snel te reserveren via onze website. De activiteiten zijn te combineren met verschillende horeca-arrangementen of vergadermomenten.
 

Beschikbare ruimtes voor uw groepsuitje

Eventroom
180 m2
200
Carré 0
Theater 200
Diner 100
Feest 200
Meer informatie
Gehele Marina Beachclub
1000 m2
700
Carré 0
Theater 0
Diner 0
Feest 700
Meer informatie
Businessroom mét havenzicht
40 m2
30
Carré 22
Theater 60
Diner 22
Feest 0
Meer informatie
Maak de ervaring compleet

Neem contact op met Jaco, onze EventManager, om uw dag volledig te personaliseren. Samen met u maakt hij een Oesterdam ervaring op maat.

Alvast een Oesterdam gevoel krijgen?

  • Go Active I arrangement, 2 dagdelen paintballen en buggyrijden: € 66,50
  • Go Extreme, naast het buggy rijden en paintballen ga je het water op en beleef je een wilde rit tijdens de RIB Experience: € 99,50
  • Mini zeskamp, Wie hangt het langst - Reuze Skippyslang - Wereldbal - Vliegend tapijt - Blinde Reuze Rups - Reuze Wip Wap - The Bungeerun - Shoot the Wall - Waterbalans -  Wie is de Sterkste: € 29,50

Raak geïnspireerd

Het decor van Marina Beachclub Oesterdam is adembenemend, omringd door water wordt Oesterdam de hotspot van 2019. De gehele Marina Beachclub is smaakvol en trendy ingericht en voorzien van alle comfort. Met een diversiteit aan faciliteiten is het mogelijk om werkelijk alles op 1 locatie te plannen.

De luxe van alles op 1 locatie Oesterdam ligt op een eiland waarbij het mogelijk is om een één of meerdaags evenement te organiseren waarbij u de luxe van even helemaal niets ervaart. Meerdere rooms bieden een capaciteit van 900 gasten, overnachten is daarbij mogelijk in ons hotel of op ons resort (signatuur Piet Boon).