Bezoek ook de websites van onze andere Oesterdam labels:

logo Oesterdam
logo Oesterdam/horeca
logo Oesterdam/marina
logo Oesterdam/resort
logo Oesterdam/verkoop

Bedrijfsuitje


Het uitgestrekte terrein van Oesterdam is de ideale omgeving voor de meest uiteenlopende bedrijfsuitjes. Wij verzorgen bedrijfsfeesten en groepsactiviteiten voor 10 tot wel 2000 personen. Ons brede assortiment biedt voor iedere groep wat wils. Naast de bestaande activiteiten zoals Buggy rijden en Rib varen zijn er veel vernieuwende activiteiten en alles is in een nieuw jasje gestoken. Zo zijn er nieuwe gethematiseerde paintball velden, een nieuwe stormbaan, uitdagende shootcourse, expeditie Robinson en een Escaperoom met een nautisch thema!

Bent u op zoek naar een uitje op maat? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Helemaal naar eigen idee afgestemd op het beschikbare budget.
 

Beschikbare ruimtes voor uw bedrijfsuitje

Eventroom
180 m2
200
Carré 0
Theater 200
Diner 100
Feest 200
Meer informatie
Rooftop
140 m2
150
Carré 0
Theater 150
Diner 75
Feest 150
Meer informatie
Gehele Marina Beachclub
1000 m2
700
Carré 0
Theater 0
Diner 0
Feest 700
Meer informatie
Businessroom mét havenzicht
40 m2
30
Carré 22
Theater 60
Diner 22
Feest 0
Meer informatie
Maak de ervaring compleet

Neem contact op met Jaco, onze SalesManager, om uw dag volledig te personaliseren. Samen met u maakt hij een Oesterdam ervaring op maat.

Alvast een Oesterdam gevoel krijgen?

  • Go Active I arrangement, 2 dagdelen paintballen en buggyrijden: € 66,50
  • Shooting special, Beslis tijdens een pot paintball wie het beste team is. € 57,50
  • Mini zeskamp, Wie hangt het langst - Reuze Skippyslang - Wereldbal - Vliegend tapijt - Blinde Reuze Rups - Reuze Wip Wap - The Bungeerun - Shoot the Wall - Waterbalans -  Wie is de Sterkste: € 29,50

Raak geïnspireerd

Het decor van Marina Beachclub Oesterdam is adembenemend, omringd door water wordt Oesterdam de hotspot van 2019. De gehele Marina Beachclub is smaakvol en trendy ingericht en voorzien van alle comfort. Met een diversiteit aan faciliteiten is het mogelijk om werkelijk alles op 1 locatie te plannen.

De luxe van alles op 1 locatie Oesterdam ligt op een eiland waarbij het mogelijk is om een één of meerdaags evenement te organiseren waarbij u de luxe van even helemaal niets ervaart. Meerdere rooms bieden een capaciteit van 900 gasten, overnachten is daarbij mogelijk in ons hotel of op ons resort (signatuur Piet Boon).