Bezoek ook de websites van onze andere Oesterdam labels:

logo Oesterdam
logo Oesterdam/horeca
logo Oesterdam/marina
logo Oesterdam/resort
logo Oesterdam/verkoop

Bedrijfsuitje


Het uitgestrekte terrein van Oesterdam is de ideale omgeving voor de meest uiteenlopende bedrijfsuitjes. Wij verzorgen bedrijfsfeesten en groepsactiviteiten voor 10 tot wel 2000 personen. Ons brede assortiment biedt voor iedere groep wat wils. Naast de bestaande activiteiten zoals Buggy rijden en Rib varen zijn er veel vernieuwende activiteiten en alles is in een nieuw jasje gestoken. Zo zijn er nieuwe gethematiseerde paintball velden, een nieuwe stormbaan, uitdagende shootcourse, expeditie Robinson en een Escaperoom met een nautisch thema!

Bent u op zoek naar een uitje op maat? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Helemaal naar eigen idee afgestemd op het beschikbare budget.
Bedrijfsuitje op een unieke locatie

Onze activiteiten zorgen voor uitdaging, spanning, humor, sensatie, gezelligheid en humor. Perfecte ingrediënten om er een geslaagd bedrijfsuitje in Zeeland van te maken. Oesterdam ligt op een unieke locatie op het terrein van Resort Oesterdam, vlakbij Bergen op Zoom en Tholen. Wij kunnen compleet verzorgde arrangementen voor bedrijfsuitjes in Zeeland aanbieden. Voor alle seizoenen zijn er mogelijkheden.

Origineel bedrijfsuitje

Oesterdam Events biedt originele Bedrijfsuitjes op maat. Kies uit meer dan 50 activiteiten. Een activiteit moet natuurlijk vooral voor de groep een onvergetelijke beleving zijn. Met onze kennis en ervaring kunnen we de organisatie bijstaan in een arrangement dat volledig op maat samengesteld is, zodat het precies past bij het budget en het doel van het uitje.

Meest geboekt:

Go Active II
Vanaf € 62.50 p.p.
vanaf 8

Het Go Active programma is een actieve combinatie tussen het Paintball en RIB varen.

Meer informatie
Hunger games
Vanaf € 42.50 p.p.
Vanaf 8

Voel jij je een echte strijder en wil je de strijd aan gaan met vrienden, familie en/of collega’s. Boek dan de Hunger games.

Meer informatie
Escape Room the Deep
Vanaf € 100.00
max 8

Het Verdronken Land van Reymerswael.

Meer informatie
Maak de ervaring compleet

Combineer het teamuitje met een van onze horeca arrangementen. ga voor een barbecue met heerlijk uitzicht of kies voor een intiem diner in onze private dining.

Outback BBQ
Vanaf € 22.50 p.p.
vanaf 8

BBQ aan het water op de Outback

Meer informatie
Fine dining
Vanaf € 37.00 p.p.
vanaf 2

Geniet van een diner in het restaurant of een besloten ruimte.

Meer informatie
Vraag de brochure aan

Direct een compleet overzicht van alle arrangementen in je mail ontvangen? Dat kan. Wij bieden een gratis brochure aan waar je direct alle mogelijkheden van Oesterdam kunt zien. Inclusief prijzen en combinaties.