Bezoek ook de websites van onze andere Oesterdam labels:

logo Oesterdam
logo Oesterdam/horeca
logo Oesterdam/marina
logo Oesterdam/resort
logo Oesterdam/verkoop

Arrangementen

Met een smaakvolle trendy inrichting is de Marina Beachclub dé hotspot van dit moment. Door de grootschalige diversiteit aan faciliteiten is het mogelijk om al uw gewenste activiteiten op één locatie te beleven.


De Marina Beachclub zorgt voor een streling van alle zintuigen. Onze keukenbrigade verzorgt met passie het culinaire deel en de rest van het team geeft iedere gast een welkom gevoel. De schitterende ligging is een lust voor het oog. Met al deze ingrediënten kunnen wij tal van diverse arrangementen aanbieden. Buiten onze standaard arrangementen is het geen probleem een voorstel op maat aan te bieden. Neem hiervoor contact op met onze event manager.

Onvergetelijk event

Met onze deskundigheid en jouw enthousiasme zijn de eerste stappen al gezet. De Marina Beachclub zorgt voor een streling van alle zintuigen. Onze keukenbrigade verzorgt met passie het culinaire deel en de rest van het team geeft iedere gast een welkom gevoel. De schitterende ligging is een lust voor het oog. Met al deze ingrediënten kan het niet anders dan een geslaagd evenement worden. Voor zakelijke evenementen bieden wij 10 bijzondere locaties met een capaciteit van 900 gasten.


De Marina Beachclub is de ideale locatie voor een:

vooral veel fun

Het uitgestrekte terrein van Oesterdam is de ideale omgeving voor de meest uiteenlopende uitjes. Wij bieden arrangementen voor bedrijfsfeesten en groepsactiviteiten voor 10 tot wel 2000 personen. Ons brede assortiment biedt voor iedere groep wat wils.

 

De Outback is de ideale locatie voor:

Maak de ervaring compleet

De luxe van alles op 1 locatie, dát is wat Oesterdam zo uniek maakt. U kunt uw activiteit uitbreiden met een overheerlijk diner uit onze eigen

Dining & Lounge, of compleet maken met één van onze arrangementen.

Combineer met Outdoor Arrangementen

Maak de ervaring compleet. U heeft de keus uit meer dan 50 activiteiten. Oesterdam biedt verschillende arrangementen voor jong en oud, die kunnen bestaan uit één of meerdere dagdelen, afhankelijk van uw wensen. 

Vraag de brochure aan

Direct een compleet overzicht van alle arrangementen in je mail ontvangen? Dat kan. Wij bieden een gratis brochure aan waar je direct alle mogelijkheden van Oesterdam kunt zien. Inclusief prijzen en combinaties.