Bezoek ook de websites van onze andere Oesterdam labels:

logo Oesterdam
logo Oesterdam/horeca
logo Oesterdam/marina
logo Oesterdam/resort
logo Oesterdam/verkoop

Arrangementen


Met een smaakvolle trendy inrichting wordt de Marina Beachclub dé hotspot van 2019. Door de grootschalige diversiteit aan faciliteiten is het mogelijk om al uw gewenste activiteiten op één locatie te beleven.

De Marina Beachclub zorgt voor een streling van alle zintuigen. Onze keukenbrigade verzorgt met passie het culinaire deel en de rest van het team geeft iedere gast een welkom gevoel. De schitterende ligging is een lust voor het oog. Met al deze ingrediënten kunnen wij tal van diverse arrangementen aanbieden. Buiten onze standaard arrangementen is het geen probleem een voorstel op maat aan te bieden. Neem hiervoor contact op met Jaco, onze EventManager.
Prettig vergaderen

Voor uw vergadering bij Oesterdam bieden wij u een uiteenlopend scala aan arrangementen. Voor alle vergaderingen is er een passende ruimte beschikbaar welke allen zijn voorzien van de nieuwste audiovisuele technieken.

Een seminar vol inspiratie

Onze seminar arrangementen hebben als doel u het beste kader te bieden voor de overdracht van uw kennis op uw publiek. We werken graag samen met u aan de optimale samenstelling van ruimte, middelen en verzorging van uw gasten. Op deze manier hoeft u tijdens uw seminar alleen hoeft te focussen op het doel: het delen van uw kennis in een prettige setting.

vooral veel fun

Het uitgestrekte terrein van Oesterdam is de ideale omgeving voor de meest uiteenlopende uitjes. Van bedrijfsuitjes, familieuitjes, groepsuitjes tot vrijgezellenfeesten. Wij bieden arrangementen voor bedrijfsfeesten en groepsactiviteiten voor 10 tot wel 2000 personen. Ons brede assortiment biedt voor iedere groep wat wils.

Combineer met Outdoor Arrangementen

Maak de ervaring compleet. U heeft de keus uit meer dan 50 activiteiten. Oesterdam biedt verschillende arrangementen voor jong en oud, die kunnen bestaan uit één of meerdere dagdelen, afhankelijk van uw wensen. 

Vraag de brochure aan

Direct een compleet overzicht van alle arrangementen in je mail ontvangen? Dat kan. Wij bieden een gratis brochure aan waar je direct alle mogelijkheden van Oesterdam kunt zien. Inclusief prijzen en combinaties.