Bezoek ook de websites van onze andere Oesterdam labels:

logo Oesterdam
logo Oesterdam/horeca
logo Oesterdam/marina
logo Oesterdam/resort
logo Oesterdam/verkoop

De luxe van alles op 1 locatie

Waar bent u naar opzoek?
Ik ben op zoek naar:
Zoek

Evenementen Tholen

 

Oesterdam Events kan je helpen om een geslaagd evenement te organiseren. Met onze deskundigheid, ervaring in diverse evenementen in Tholen en jouw enthousiasme zijn de eerste stappen al gezet. De Marina Beachclub zorgt voor een streling van alle zintuigen. Onze keukenbrigade verzorgt met passie het culinaire deel en de rest van het team geeft iedere gast een welkom gevoel. De schitterende ligging is een lust voor het oog. Met al deze ingrediënten kan het niet anders dan een geslaagd evenement worden. 

Neem vrijblijvend contact met ons op over de vele mogelijkheden bij Oesterdam. Of het nu gaat om een trouwerij, vergadering, bedrijfsuitje of een ander event, wij denken graag met je mee.

 

 

 

 

Voor ieder gezelschap een passende zaal

Of het nu gaat om gezelschappen van 250 personen, een kleine groep van 25 personen of een nog kleiner gezelschap van 10 personen, Oesterdam heeft voor ieder event een passende zaal. De bijzondere feestlocatie, vergaderlocatie, of evenementen locatie in Tholen - Zeeland ligt op een unieke plek. Hier vindt men alles wat men nodig heeft om er een geslaagd evenement van te maken.

Events, borrels & meetings

De Marina Beachclub biedt ruimte aan een trendy dining & lounge, bar, businessrooms, eventrooms, receptie, 34 luxe resort suites, full service jachthaven en een wellness area.

Onze Marina Beachclub is het ideale decor voor zakelijke evenementen in Tholen zoals een congres, seminar, meeting of vergadering. Oesterdam biedt in totaal 10 unieke ruimtes aan voor de meest uiteenlopende evenementen. Combineer uw bezoek met een horeca arrangement zoals een street-food festival, sit-down dinner of een op maat gemaakt programma.

De luxe van alles op 1 locatie

Het voordeel van Evenementen bij Oesterdam - Tholen is het totaalconcept: behalve dat je de keus hebt uit meer dan 50 activiteiten is het ook mogelijk om deze activiteiten te combineren met horeca arrangementen of zelfs een overnachting.

Een activiteit moet natuurlijk vooral voor de groep een onvergetelijke beleving zijn. Met onze kennis en ervaring kunnen we de organisatie bijstaan in een arrangement dat volledig op maat samengesteld is, zodat het precies past bij het budget en het doel van het uitje.

Meerdaagse events

Oesterdam biedt de mogelijkheid je evenementen met een dag te verlengen door te verblijven in een van de 4- tot 16-persoons resort villa's of 34 luxe hotelsuites. De suites bevinden zich net als de eventrooms in de Marina Beachclub.

Vraag de brochure aan

Direct een compleet overzicht van alle arrangementen in je mail ontvangen? Dat kan. Wij bieden een gratis brochure aan waar je direct alle mogelijkheden voor evenementen in Tholen kunt zien. Inclusief prijzen en combinaties.