Bezoek ook de websites van onze andere Oesterdam labels:

logo Oesterdam
logo Oesterdam/horeca
logo Oesterdam/marina
logo Oesterdam/events
logo Oesterdam/resort
logo Oesterdam/verkoop

Vrijgezellenfeest


Vrijgezellenfeesten creëren unieke herinneringen. Dit soort dagen die voor de aanstaande bruidegom of bruid worden georganiseerd als afsluiting van de ‘vrijgezellentijd’ zijn altijd leuk. Vaak wordt dit door de vrienden van de vrijgezel georganiseerd en dit levert soms een gemêleerd gezelschap op. Het kan ook gebeuren dat niet iedereen elkaar even goed kent, maar met een goed gekozen vrijgezellenuitje is het ijs zo gebroken. Bij Oesterdam Events kun je kiezen uit een groot aantal opties. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een vrijgezellendag en voor ieder budget. Het is ook mogelijk om een arrangement op maat samen te stellen voor het vrijgezellenfeestje, dan weet je zeker dat de vrijgezel én jullie een geweldige belevenis zullen hebben.

Origineel vrijgezellenfeest

Hoog tijd voor een dagje uit met zijn allen! Op het vrijgezellenfeest mag je de aanstaande bruid of bruidegom eens lekker te grazen nemen. Een dag vol competitie, hilarische momenten en extra gekke opdrachten voor de aanstaande. Maak er een dag om nooit te vergeten van met een van de originele activiteiten en arrangementen van Oesterdam.

Meest geboekt:
Paintball
€ 26.50 p.p.
vanaf 8
Meer informatie
RIB Experience
€ 35.50 p.p.
vanaf 6
Meer informatie
Jackass arrangement
€ 59.50 p.p.
vanaf 8
Meer informatie
Go Active
€ 62.50 p.p.
vanaf 8
Meer informatie
Escape Room the Deep
€ 100.00
max 8
Meer informatie
Shooting Special
€ 57.00 p.p.
vanaf 8
Meer informatie
Op de Outback

Met het vele water in de buurt is het mogelijk om zowel spannende avonturen en uitdagingen aan te gaan op of bij het water als op het land. De Outback heeft alle ingrediënten om er een onvergetelijk vrijgezellenfeestje van te maken. Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden en voor ieder budget. Ook wat betreft de horeca mogelijkheden kun je bij ons alle kanten op. Maak het vrijgezellenuitje compleet met bijvoorbeeld een hapje of drankje tussendoor, een lunch of barbecue.

Outback BBQ
€ 27.50 p.p.
vanaf 15
Meer informatie
Outback Lunch
€ 15.50 p.p.
vanaf 10
Meer informatie
Ideeën voor ladies only

Op zoek naar een leuk uitje voor de aanstaande bruid? Haar vrijgezellenfeest wordt een dag vol hilarische momenten en extra gekke opdrachten voor de bruid. Maak er een dag om nooit te vergeten van met een van de originele activiteiten en arrangementen van Oesterdam.

Leuke uitjes voor dames:

High Wine
€ 29.50 p.p.
vanaf 10
Meer informatie
High Tea
€ 24.50 p.p.
vanaf 10
Meer informatie
Fine dining
€ 39.50 p.p.
vanaf 2
Meer informatie
Maak je vrijgezellendag compleet

De Outback is een heerlijke locatie waar jullie de hele dag terecht kunnen. Geniet van de prachtige omgeving en het water rondom. Je kunt het vrijgezellenuitje compleet maken met bijvoorbeeld een lunch of een barbecue