Bezoek ook de websites van onze andere Oesterdam labels:

logo Oesterdam
logo Oesterdam/horeca
logo Oesterdam/marina
logo Oesterdam/events
logo Oesterdam/resort
logo Oesterdam/verkoop

Vrijgezellenfeest


Vrijgezellenfeesten creëren unieke herinneringen: dagen die voor de aanstaande bruidegom of bruid worden georganiseerd als afsluiting van de "vrijgezellentijd". Juist onze bijzondere locatie maakt het extra leuk om unieke belevenissen te creëren voor een vrijgezellenfeest.

Origineel vrijgezellenfeest

Hoog tijd voor een dagje uit met zijn allen! Op het vrijgezellenfeest mag je de aanstaande bruid of bruidegom eens lekker te grazen nemen. Een dag vol competitie, hilarische momenten en extra gekke opdrachten voor de aanstaande. Maak er een dag om nooit te vergeten van met een van de originele activiteiten en arrangementen van Oesterdam.

Meest geboekt:
Paintball
€ 26.50 p.p.
vanaf 8
Meer informatie
Escape Room the Deep
€ 100.00
max 8
Meer informatie
RIB Experience
€ 35.50 p.p.
vanaf 6
Meer informatie
TeamSUP Experience
€ 20.50 p.p.
vanaf 8
Meer informatie
Jackass arrangement
€ 59.50 p.p.
vanaf 8
Meer informatie
Shooting Special
€ 57.00 p.p.
vanaf 8
Meer informatie
Op de Outback

Met het vele water in de buurt is het mogelijk om zowel spannende avonturen en uitdagingen aan te gaan op of bij het water als op het land. De Outback heeft alle ingrediënten om er een onvergetelijk vrijgezellenfeestje van te maken. Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden en voor ieder budget. Ook wat betreft de horeca mogelijkheden kun je bij ons alle kanten op. Maak het vrijgezellenuitje compleet met bijvoorbeeld een hapje of drankje tussendoor, een lunch of barbecue.

Ideeën voor ladies only

Op zoek naar een leuk uitje voor de aanstaande bruid? Haar vrijgezellenfeest wordt een dag vol hilarische momenten en extra gekke opdrachten voor de bruid. Maak er een dag om nooit te vergeten van met een van de originele activiteiten en arrangementen van Oesterdam.

Leuke uitjes voor dames:

  • Escape Room the Deep
  • Shooting Special
  • Team SUP Experience
  • High Wine & High Tea.

Maak je vrijgezellendag compleet

De Outback is een heerlijke locatie waar jullie de hele dag terecht kunnen. Geniet van de prachtige omgeving en het water rondom. Je kunt het vrijgezellenuitje compleet maken met bijvoorbeeld een lunch of een barbecue

Outback BBQ
€ 22.50 p.p.
vanaf 8
Meer informatie
Outback Lunch
€ 11.50 p.p.
vanaf 10
Meer informatie