Trailerhelling

Moderne trailerhelling aan Oosterschelde

Onze moderne trailerhelling heeft ruimte voor twee boten voor een efficiente en gemakkelijke manier van traileren. De ruime steigers zorgen ervoor dat  het gemakkelijk is om aan te meren en op- en af te stappen. De nieuwe trailerhelling heeft een  anti-slip laag waardoor traileren gemakkelijker is. De hellingshoek van de trailerhelling zorgt er voor dat uw boot veilig en snel in het water terechtkomt. 

Naast dagentree kunt u ook lid worden van Marina Oesterdam voor meer mogelijkheden. Voor meer informatie over onze trailerhelling kunt u contact met ons opnemen. 

Lidmaatschap

Als lid van Marina Oesterdam heeft u nóg meer mogelijkheden. Naast het feit dat u zeven dagen per week toegang heeft tot het terrein en de trailerhelling kunt u ook gebruik maken van de andere faciliteiten, zoals de afspuitplaats die wij tot onze beschikking hebben en onze uitgebreide services die wij verlenen, waaronder onderhoud en schoonmaken van uw boot.

Wilt u lid worden van Marina Oesterdam of wilt u vrijblijvend meer informatie over onze mogelijkheden dan kunt u hier contact met ons opnemen.

Klik hier voor meer prijsinformatie.

Stel uw vraag of ontvang meer informatie