Service en onderhoud

Service en onderhoud op Waterrijk Oesterdam

Behandelen van teakdek

Het behandelen van teakdek is een van de belangrijkste onderdelen van de reiniging. Niet alleen om verkleuring tegen te gaan, maar ook om het beeld van uw vaartuig te verfraaien en de levensduur van uw vaartuig te verlengen. Het regelmatig behandelen van het teakdek zorgt ervoor dat u langer kunt genieten van uw boot.

Voor meer informatie over de behandeling van teakdek kunt u contact opnemen met onze deskundigen.

Antifouling

Zonder het regelmatig aanbrengen van een nieuwe laag van antifouling verliest uw boot waarde en zorgen micro-organismen ervoor dat uw vaartuig minder lang mee gaat.

Na een grondige reiniging en licht schuurwerk wordt er een zorgvuldig uitgekozen laag antifouling verf aangebracht om uw boot vaarklaar te maken. Op plekken waar de boot het meeste te lijden heeft, zoals de boeg en de waterlijn wordt extra aandacht aan besteed.

 

Wassen van boot

Naast de afspuitplaats waar u zelf aan de slag kunt voor het schoonmaken van uw boot bieden wij ook de mogelijkheid om dit werk aan onze deskundigen over te laten. Denk hierbij aan het reinigen van de kappen, kussens en de zeilen.  

 

Motoronderhoud van boot

We bieden naast uitgebreide reiniging ook groot en klein onderhoud aan. Zowel regelmatige reiniging als kleine of grote onderhoudsbeurten zijn erg belangrijk voor uw boot. Een servicebeurt op zijn tijd, maar ook de mogelijkheden om uw boot winterklaar te maken met onze winterservice en reparatiewerkzaamheden als het nodig is. Bij Waterrijk Koesterdam bent u tevens op de juiste plek voor het motoronderhoud van uw boot. 

Alles voor een langdurige en optimale beleving op het water.

 

Bootkap reinigen

De bootkap is een lastig onderdeel om te behandelen. Om scheuren en verkleuring tegen te gaan is het echter erg belangrijk om dit niet over te slaan. Met behulp van schimmelverwijderaars wordt de kap nauwkeurig behandeld om een lange levensduur te bevorderen en de kwaliteit te behouden. Onze deskundige werknemers weten het beste welke behandeling uw doek nodig heeft en helpen u hier graag bij.

 

Stel uw vraag of ontvang meer informatie